tiistai 31. joulukuuta 2013

THE BEST DRESSED OF 2013, p. 2

9. Allison Williams, 25 asua (-)

 Allison Williams on niin kaunis nainen, että hän näyttäisi hyvältä varmaan jätesäkissäkin! Hänen yllään nähtiin kuitenkin upeita asuja toinen toisensa perään, lempiasuni oli Grammyissä (10.2.) nähty Kaufmanfrancon kapealinjainen iltapuku.

7. Ashley Madekwe, 26 asua (9.)


 Ashley Madekwe jatkoi siitä mihin viime vuonna jäi, eli edusti tyylikkäänä jos jonkinlaisissa tilaisuuksissa! Suosikikseni nousi In Style Summer Soireessa (14.8.) nähty upea Diane von Furstenbergin jumpsuit.

7. Victoria Beckham, 26 asua (16.)

Victoria Beckham edusti lähes aina oman mallistonsa asuissa - mikäs sen parempaa promotyötä! Suosikiksi nousi JFK:lla (14.5.) nähty matkustusasu.

6. Jessica Chastain, 29 asua (11.)

 Jessica Chastain on parhaimmillaan punaisella matolla, Cannesin filmifestivaaleilla Cleopatra-elokuvan ensi-illassa (21.5.) nähty Versacen iltapuvun ja Bvlgarin kaulakorun yhdistelmä nousi suosikikseni.

5. Emmy Rossum, 30 asua (-)

 Emmy Rossum ei kaihtanut printtejä tai värejä! Persolin Magnificent Obsessions -näyttelyn avajaisissa (10.7.) Emmy oli upea ilmestys Carolina Herreran iltapuvussa, täydellisesti punaisilla asusteilla asustettuna.

4. Jessica Alba, 37 asua (4.)


Jessica Alba säilytti nelossijansa viime vuodesta, eikä ihme, sillä Jessica onnistuu niin arkityylissä, cocktail-tilaisuuksissa kuin punaisella matollakin! Jessican vuoden ehdoton kirsikka kakun päälle oli Baby2Baby -gaalassa (9.11.) nähty Reem Acran pinkki iltapuku.

3. Miranda Kerr, 42 asua (1.)


 Streetstyle-taituri Miranda Kerr sai luovuttaa viimevuotisen ykköstilansa, mutta paikka palkintopallilla oli kuitenkin ansaittu! Suosikkiasukseni nousi LAXilla (22.8.) nähty asu, joka koostui Edith A. Millerin maksimekosta, farkkutakista, Hèrmesin huivista ja Givenchyn laukusta.

2. Rosie Huntington-Whiteley, 45 asua (10.)


 Rosie Huntington-Whiteley teki huiman nousun viime vuodesta, ja hänkin ihastutti etenkin arkityylillään. Suosikkiasu (17.7) koostui Gerard Darelin housuista, valkoisesta topista, Brian Atwoodin kengistä ja Burberryn aurinkolaseista.

1. Olivia Palermo, 63 asua (2.)



Listan ykkönen ei varmaan tule kenellekään yllätyksenä, Olivia Palermo oli tänä vuonna aivan omaa luokkaansa! Olisin voinut merkitä sydämellä joka ikisen asun, mutta Governors Ball Kick Off -tapahtumassa (6.6.) nähty asu nousi ykköseksi, sillä se oli vähän erilaista Oliviaa.

Vielä luvassa vuoden lempiasukokonaisuuksia muilta julkkiksilta!

Kuvat/Pics InStyle.com, InStyle.co.uk, JustJared.com, People.com.

Ei kommentteja: