maanantai 16. joulukuuta 2013

LFW fall/winter celebs

Myös Lontoon helmikuisilla muotiviikolla nähtiin tyylikkäitä ihmisiä!

Olivia Palermo

Olivia Palermo oli jälleen supertyylikkäänä liikenteessä! Olivia katsasti Alice Temperleyn malliston asussa, joka koostui Tibin jakusta ja paidasta, Millyn hameesta, ja Manolo Blahnikin korkkareista, Burberry Prorsumin näytöksessä Olivia nähtiin Armanin höyhentakissa. Olivia suuntasi Anya Hindmarchin näytökseen Felder Felderin takkiin, Tibin peplum-toppiin ja Manolo Blahnikin tuttuihin printtikorkkareihin pukeutuneena, Milanon muotiviikolla Olivia kuvattiin upeassa kuositakissa.

 Burberry Prorsumin näytöksessä nähtiin myös muita julkkiksia. Freida Pinto oli upea ilmestys merkin color block -asussa, Kate Beckinsale ja Rosie Huntington-Whiteley valitsivat monokromaattiset asukokonaisuudet, ja Garbiella Wilde teki valkoisen kauluspaidan ja farkkujen yhdistelmästä kaikkea muuta kuin tylsän upealla viitalla ja värikkäillä asusteilla.

 Atlanta de Cadenet ja Alexa Chung kuvattiin Mulberryn näytösyleisössä, Daisy Lowe erottui joukosta Topshop Uniquen näytöksessä, ja Mollie King oli tyylikäs Maria Grachvogelin eturivissä.

Kuvat/Pics Dailymail.co.uk, InStyle.com, JustJared.com, JustJaredJr.com, Stockholm Streetstyle.

Ei kommentteja: