torstai 19. joulukuuta 2013

NYFW s/s 2014 best dressed

Syyskuussa järjestetyillä New Yorkin muotiviikoilla oli kolme tyylitaituria yli muiden: Ashley Madekwe, Jessica Alba ja tietenkin Olivia Palermo.

Ashley Madekwe

 Ashley Madekwe kuvattiin Lincoln Centerin edessä tyylikkäänä colorblock-asussa, Cushnie et Ochsin näytökseen Ashley valitsi ylleen merkin mekon, Balenciagan nahkatakin ja Saint Laurentin sandaalit. Ashley ehti viikon aikana myös Christian Diorin illallisille ja Monique Lhuillierin näytökseen.

Jessica Alba

 Jessica Alban muotiviikko alkoi 3.1 Philip Lim for Target -malliston kunniaksi järjestetyissä pirskeissä, koko asu oli Philip Limin käsialaa. Jessica käänsi katseet upeassa sinisessä mekossa Diane von Furstenbergin juhlissa, Narciso Rodriquezin eturiviin Jessica valitsi mustavalkoista.

 Jessica kuvattiin myös Charlotte Ronsonin pirskeissä, Diane von Furstenbergin näytöksessä, Piperlimen tapahtumassa ja poistumassa Ralph Laurenin näytöksestä. Piperlime-tapahtuman asu koostui Skies Are Blue -merkin ruutupaidasta, J Brandin farkuista, Clare Vivierin clutchista ja Sam Edelmanin koroista.

Olivia Palermo

 Olivia Palermo nähtiin BCBGMAXAZRIAn näytöksessä BCBG:n mekossa, Aquazzuran korkkareissa, Ray Banin aurinkolaseissa, Gerard Darelin laukussa ja Lulu Frostin kaulakorussa, Peter Somin näytösasu koostui Tibin paidasta ja hameesta, samaisista Aquazarran korkkareista, The Kooplesin neuletakista, Rachel Zoen takista ja Hermesin vintage-laukusta. Olivia kuvattiin muotiviikolla myös Tibin ruutukuosisessa asukokonaisuudessa, Louboutinin sandaaleissa, Delvaux'n laukussa ja Ray Banin aurinkolaseissa, ja Delpozon näytöksessä Olivia edusti BCBG:n jakkuun, Topshopin paitaan, AG:n farkkuihin ja Tibin korkkareihin pukeutuneena.

Rebecca Minkoffin näytöksessä Olivia nähtiin mustavalkoisessa asussa, Rebecca Taylorin näytösasu koostui suunnittelijan takista ja shortseista, Witcheryn paidasta, Zaran vyöstä, Ferragamon ballerinoista ja Delvaux'n suosikkilaukusta. Dennis Basson näytökseen Olivia valitsi Willow'n paidan ja hameen, Tibin takin, Reissin clutchin ja Giuseppe Zanottin korkkarit, ja Rachel Zoen eturivissä Olivia edusti Tibin pilkkupaitaan, Scanlan & Theodore- merkin hameeseen, Smythsonin clutchiin ja Westward/Leaningin aurinkolaseihin pukeutuneena.

Ei kommentteja: