maanantai 23. joulukuuta 2013

LFW s/s celebs

Olivia Palermo

 Kenellekkään ei varmaan tule yllätyksenä, että Olivia Palermo nähtiin jälleen tyylikkäänä muotiviikolla. Olivia ehti Lontoon muotiviikon aikana Emilia Wicksteadin, Burberry Prorsumin ja Anya Hindmarchin näytöksiin - viimeisimmässä kuvaan pääsi myös Net-A-Porterin tyylikäs perustaja Natalie Massenet.

Rosie Huntington-Whiteley edusti Ellen juhlissa Stella McCartneyn jumpsuitissa ja Louboutineissa, Zoe Saldana kuvattiin Longchampin tapahtumassa, ja Ashley Madekwe katsasti Topshop Uniquen näytöksen merkin asukokonaisuuteen pukeutuneena.

 Erdemin näytöksen eturivin muodostivat Harley Viera-Newton, Poppy Delevingne, Daisy Lowe ja Caroline Sieber, Naomie Harris kuvattiin muotiviikolla Peter Pilotton mekossa, Charlotte Olympian clutchissa ja Louboutineissa.

 Alexa Chung suuntasi J.W. Andersonin näytökseen Burberryn ihana sydänclutch kainalossaan, Rosie Huntington-Whiteley juhli Another Magazinen pirskeissä Versus Versacen mekossa ja Saint Laurentin sandaaleissa, ja Stella McCartney julkisti Adidas by Stella McCartneyn uusimman malliston itse suunnittelemassaan asussa.

Kuvat/Pics HarpersBazaar.com, InStyle.co.uk, InStyle.com, JustJared.com, People.com.

Ei kommentteja: