perjantai 20. joulukuuta 2013

NYFW s/s 2014 celebs - best of the rest

New Yorkin muotiviikolla nähtiin Ashleyn, Jessican ja Olivian lisäksi myös monia muita tyylikkäitä julkkiksia!

WEDNESDAY 4.9.

 The Couture Council järjesti lounastilaisuuden Michael Korsin kunniaksi, ja Doutzen Kroes, Hilary Swank ja Lily Aldridge saapuivat paikalle tietenkin Michael Korsin vaatteissa.

 Myöhemmin samana päivänä järjestettiin Style Awardsit. Lily Aldridge edusti Louis Vuittonin paljettimekossa ja rusettikorkkareissa, Maria Sharapova oli kaunis Preenin topissa ja hameessa ja Christian Louboutinin korkkareissa, ja Nicole Richie säväytti Antonio Berardin asuun, House of Harlow'n sormukseen ja Vivienne Westwoodin korkkareihin pukeutuneena.

THURSDAY 5.9.

 3.1 Phillip Lim for Target -mallisto julkaistiin, ja Maria Sharapova sekä Solange Knowles edustivat malliston vaatteissa.

FRIDAY 6.9.

 Louise Roe katsasti Rebecca Minkoffin näytöksen, Miranda Kerr oli upea ilmestys Mademoiselle C -elokuvan ensi-illassa Dolce & Gabbanan iltapuvussa, ja Kerry Washington tuomaroi Muodin huipulle -sarjan finaalinäytöstä Stella McCartneyn mekkoon ja Casadein huikeisiin korkkareihin pukeutuneena.

SATURDAY 7.9.

 Allison Williams hymyili Prabal Gurungin näytöksessä, Emmy Rossum keräsi katseet Monique Lhuillierin eturivissä, ja Jamie Chung katsasti Mara Hoffmannin uuden malliston.

SUNDAY 8.9.

 Louise Roe kuvattiin All Saints -merkin presentaatiossa, Allison Williams oli upea näky Diane von Furstenbergin eturivissä, ja Rashida Jonesin turkoosit korkkarit erottuivat edukseen Thakoonin näytösyleisössä.

MONDAY 9.9.

 Atlanta de Cadenet ja Harley Viera-Newton olivat 3.1 Phillip Limin näytöksen tyylikkäimmät kaverukset, Karlie Kloss säteili DKNY:n 25-vuotisjuhlissa, ja Doutzen Kroes kuvattiin Interview Magazinen pirskeissä.

 Aiemmin päivällä Doutzen käväisi Vanity Fairin Best Dressed -juhlissa, joissa nähtiin myös Carolina Herreran iltapukuun pukeutunut Dita von Teese. Jamie Chung kuvattiin Alice + Olivia -merkin näytöksessä.

TUESDAY 10.9. AND WEDNESDAY 11.9.

 Lindsay Ellingson katsasti Sophie Thealletin kevätmalliston, Harley Viera-Newton ja Kate Mara valitsivat vaaleanpunaista Michael Korsin eturiviin. Allison Williams oli yksinkertaisen tyylikäs Reed Krakoffin näytösyleisössä.

THURSDAY 12.9.

New Yorkin muotiviikko huipentui Calvin Kleinin näytökseen ja after partyihin, Nicole Kidman, Dree Hemingway, Naomie Harris ja Lais Ribeiro tekivät oikeutta merkin yksinkertaisille luomuksille.

Kuvat/Pics GoFugYourself.com, HarpersBazaar.com, JustJared.com, People.com, The Cut.

Ei kommentteja: