keskiviikko 7. joulukuuta 2011

7. Linnan juhlien parhaat

Eilisissä juhlallisuuksissa oli mielestäni kaksi kaunotarta ylitse muiden: Jenni Vartiainen ja Mirella Koullias.

 Jenni Vartiainen oli uskomattoman kaunis Katri Niskasen suunnittelemassa oranssissa, kreikkalaishenkisessä puvussaan. Lorukorun kauniit kultakorut, Alexander McQueenin clutch ja upea juhlakampaus olivat nappivalintoja puvun seuraksi.

Mirella Koullias taas oli tyrmäävä näky Riitta-Liisa Pohjalaisen suunnittelemassa mustassa, koristeellisella laahuksella varustetussa puvussa. Pukuun yhdistetyt upeat korut ovat myös Riitta-Liisa Pohjalaisen käsialaa. Myös Mirellan kampaus ja meikki onnistuivat loistavasti.

Sitten muihin onnistujiin:

 Musta oli ehdottomasti illan yleisin juhlaväri. Maria Jungerin suklaaseen vivahtava puku sai potkua vaaleista kengistä ja kauniista ponnarikampauksesta, Minna Kauppi säteili Eija Kosken suunnittelemassa Black Swan -henkisessä puvussa. Anssi Salmelan seuralaisen puvun kruunasi upea hiuskoriste, ohjaaja Sirkku Peltola toi mekkoonsa huumoria helman teatterinaamioyksityiskohdalla.

 Myös vaaleat iltapuvut olivat suosittuja. Janne Niskalan Tiina-vaimo onnistui valkoisessa mekossaan, Leena Harkimo oli myös tutun tyylikäs. Jaana Pelkonen pukeutui Antonio Berardin iltapukuun, Rockettes-joukkueen varakapteeni Linnea Tamminen oli hänkin kaunis ilmestys.

 Näyttelijä Birthe Wingren hehkui kullanhohtoisessa mekossa, Michael Monroe ja vaimo Johanna Fagerholm olivat yksi illan näyttävimmistä pareista. Eija-Riitta Korhola hurmasi vaaleanpunaisessa mekossa, europarlamentaarikko Riikka Manner oli illan laahuskuningatar.

Riikka Pulkkisen upea printtipuku sai parikseen yhden illan kauneimmista kampauksista, Helena Ihamuotila pukeutui tuttuun tapaan Marimekkoon. Hectorin vaimo Sarita Haarma onnistui Jukka Rintalan kauniissa printtipuvussaan.

 Ulkoministeriön viestintäjohtaja Veera Heinonen oli upea näky vihreän eri sävyjä yhdistelevässä puvussaan, Satu Taiveaho oli jälleen yksi Linnan kauneimmista tamperelaisputiikki Pikku Pariisista ostetussa puvussaan. Vuoden poliisi Marko Forsin vaimo Mari onnistui näyttämään aikuiselta naiselta muhkeassa tyllipuvussa.

Kuvat/Pics Aamulehti.fi, Iltalehti.fi, Iltasanomat.fi, Mtv3.fi, Yle.fi.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nimettömistä kuvista toisessa kuvassa, sinihopeassa liukujärjätyssä puvussa astelee Rockettes-muodostelmaluistelujoukkueen luistelija Laura Spiridovitsh. :)

eyecandy kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos paljon! Sain lähetyksessä selville että yksi Rockettesin luistelijoista oli kyseessä mutta nimeä en kuullut. :)

Anonyymi kirjoitti...

Nimettömistä toinen ylhäältä mustissa on elokuvaohjaaja Zaida Bergroth miehensä, käsikirjoittaja Jan Forsströmin kanssa.

eyecandy kirjoitti...

Anonyymi 2: No tepäs olette hyviä tunnistamaan! :) Kiitos vaan sullekin. :)