tiistai 6. joulukuuta 2011

6. Gala dressing

Tänä iltana suurin osa suomalaisista on kerääntynyt telkkareiden ääreen ihastelemaan Linnan juhlien pukuloistoa. Huomenna sitä ihaillaan täälläkin, tänään vähän vertailukohtaa vuoden aikana juhlituista julkkistapahtumista!

BAFTA Brits to Watch, 09.07.

 Tulokasnäyttelijätär Gugu Mbatha-Raw käänsi katseet Reem Acran sähkönsinisessä iltapuvussa, kultaiset asusteet sointuivat täydellisesti yhteen miehustan koristeiden kanssa. Jennifer Lopez esitteli upeita vatsalihaksiaan Emilio Puccin vihreässä mekossa, Lena Erziakin kultainen laukku sitoi kokonaisuuden yhteen. Jennifer Garner kruunasi Yves Saint Laurentin veistoksellisen iltapukunsa David Webbin korvakoruilla ja laatikkomaisella clutchilla.

 Valkoinen oli illan suosituin väri. Blake Lively oli raikas tuulahdus Marchesan upeassa mekossaan, Lorraine Schwarzin korut ja Christian Louboutinin kengät täydensivät kokonaisuuden. Elizabeth Banksin valinta oli Versacen kultakoristeinen iltapuku saman merkin kulta-asusteilla, mutta illan kuvatuin vieras oli kuitenkin Kate Middleton, joka oli hillityn tyylikäs Alexander McQueenin puvussaan sekä Jimmy Choon asusteissaan.

An Evening With Ralph Lauren, 24.10.

 Lincoln Center järjesti juhlan Ralph Laurenin kunniaksi, ja Camilla Belle, Oprah Winfrey, Chanel Iman ja Hilary Rhoda kaikki saapuivat paikalle Ralph Laurenin iltapuvuissaan osoittaen suunnittelijan monipuolisuutta.

Glamour Women of the Year Awards, 07.11.

 Jennifer Lopezin kehonosista pääosassa oli tällä kertaa jalat, kun hän vastaanotti The Allstar -palkinnon Versacen mekossa, Jimmy Choon kengissä ja Harry Winstonin koruissa. Emma Stonen Lanvinin mekko oli täydellisen värinen hänelle, Lanvinin asusteet ja Jack Vartanianin sormus kruunasivat kokonaisuuden. Jessica Alba valitsi tyttömäisemmän asukokonaisuuden, Tory Burchin paljettimekko oli suloinen valinta. Lea Michele puolestaan hurmasi Jenny Packhamin mekossa, Tiffany & Co:n koruissa ja punahuulissa ja vastaanotti The Diva Next Door -palkinnon.

MOCA Gala, 12.11.

 House-näyttelijätär Lisa Edelstein oli upea ilmestys yönsinisessä iltapuvussaan, Rose McGowan käänsi katseet sähäkässä turkoosissa Hervé L. Lerouxin mekossaan. Myös Minnie Driver valitsi ylleen sinistä.

 Jaime King sai minut himoitsemaan jotain samettista Oscar de la Rentan upealla iltapuvullaan, Neil Lanen vintagekorut, Roger Vivierin laukku ja viininpunaiset huulet toivat kokonaisuutena mieleen vanhan ajan Hollywood-tähtöset. Nicole Richie oli modernimpi ilmestys Julien MacDonaldin mekossaan ja House of Harlow'n käsilaukussaan.

Marie Claire Prix de la Moda, 17.11.

 Elisa Sednaoui ja Laura Ponte käänsivat katseet Haider Ackermannin colour block -asuillaan. 

Irina Shayk, näyttelijätär Goya Toledo, jalkapallotähti Rafael Medinan vaimo Laura Vecino sekä malli Nieves Alvarez luottivat kaikki Elie Saabin kädenjälkeen.

Kuvat/Pics Celebrity-Gossip.net, Just Jared, People.com, Style.com, Zimbio.com.

Ei kommentteja: