maanantai 5. joulukuuta 2011

5. Joulutoiveita

Tänä vuonna oli jotenkin tosi vaikeaa keksiä joululahjatoiveita, mutta kyllähän niitä sitten mieleen putkahti kun pääsi alkuun! ;)

 Armanin Acqua di Gioa -tuoksusta (30 ml 47 €, Sokos) oli näyte jonkun lehden välissä ja ihastuin välittömästi! Jouluna on myös ihana käpertyä sohvalle lukemaan, Sofi Fahrmanin Elsas hemlighet (n. 19 €, bokus.com) ja Jens Lapiduksen Luksuselämää (23,90, Akateeminen) ovat molemmat kirjasarjojensa kolmansia osia ja ehdottomasti lukulistalla! Pyjamahousut (14,90 €, H&M) saisivat korvata vanhat ja nukkaantuneet, ja hiuksia voisin helliä Four Reasonsin Gift of Moisture -lahjapakkauksen (17,90, Sokos) avulla.

Sitten kovia paketteja! Vedenkeitin on oikeastaan ainut lahjatoiveistani, jota ihan oikeasti tarvitsen, kuvassa esimerkkinä OBH Nordican Steel-malli (39,90 €, Kodin1) mutta joku ihan halpakin kävisi. XBox360:n Kinect-sensori (tarjouksessa 99 €, Net-Anttila) olisi kiva, meillä on jo XBox mutta siinä ei oikein ole pelejä mun makuun ja tämän avulla voisi vaikka zumbailla! ;) Vaakaa meillä taasen ei ole, tämä OBH Nordican Light Line -malli (25,95 €, Sokos) on mielestäni tosi kaunis! Hiustenkiharruslaitteita minulla on jo melkoisen monta, mutten vielä ole löytänyt sitä täydellistä. Remingtonin Pearl Pro Curl 32 mm (32,95 €, Sokos) tai Jumbo-lämpörullat (49,95 €, Sokos) voisivat auttaa luomaan ne täydelliset kiharat.

Ja vielä yksi toive...

...LUNTA! Eilen täälläkin sai jo ihastella ensilunta, mutta melkein hetihän se suli pois.

Kuvat/Pics Akateeminen.com, H&M, Kodin1.com, NetAnttila.com, Sokos, WeHeartIt.com.

Ei kommentteja: