sunnuntai 11. joulukuuta 2011

11. LFW s/s 2012 CELEBS p. 1

Myös Lontoon katukuva täyttyi muotiviikon aikana tyylistä, kun julkkikset ja muotialan ihmiset panivat parastaan! Tässä ensin Lontoon ahkerimmin kuvatuimmat julkkikset.

Olivia Palermo

 Olivia Palermo oli New Yorkin muotiviikon tapaan yksi kuvatuimmista julkkiksista. Olivia nähtiin Toni & Guy -hiustuotemerkin näytöksessä Fredan topissa, Daryl K:n punaisissa housuissa, 3.1 Phillip Limin neuletakissa ja Elizabeth and James -merkin kengissä, harva saa asun jossa on oranssia, punaista ja turkoosia näyttämään noin hyvältä! Olivia bongattiin myös matkalla Emilio de la Morenan näytökseen, Reissin valkoinen jakkutakki sai ihanan vastineen hempeästä Elizabeth and James -merkin sifonkihameesta. Jaegerin pusero, Charlotte Olympian kengät ja se sama turkoosi clutch kruunasivat kokonaisuuden. Punainen kuosihame oli Olivian valinta Topshop Uniquen eturiviin, ja Mulberryn juhlissa neiti hurmasi päästä varpaisiin Mulberryssä.

Poppy Delevigne

 Myös Poppy Delevignella oli kiireinen muotiviikko. Burberry Prorsumin näytöksessä Poppy ihastutti merkin solkikoristeisessa neulemekossa, Temperley Londonin näytöksessä Poppyn tyyli oli hyvin erilainen kun hän valitsi ylleen valkoisen iltapuvun ja laittoi punaiset huulet. Poppy jäi myös monesti katumuotikuvaajien linssiin, Roksanda Ilincicin näytöksen jälkeen hänet kuvattiin raitamekossa ja kelsiliivissä. Christopher Kanen apinamekossa bongasin Poppyn ainakin viidestä eri katumuotiblogista!

Caroline Sieber

 Stylisti Caroline Sieber hurmasi mielenkiintoisilla asuyhdistelmillään. Topshop Uniquen näytökseen porovillapaita sai seurakseen nahkashortsit ja melko klassiset korkkarit, Burberry Prorsumin eturivissä Caroline nähtiin merkin tiukkalinjaisessa housupuvussa sekä ihanissa hapsukoristeisissa korkkareissa. Christopher Kanen näytökseen Caroline pukeutui melko konservatiiviseen villatakkiin, valkoiseen mekkoon sekä kaikkea muuta kuin konservatiisiin käärmekuosisaappaisiin.

Christine Centenera

 Harper's Bazaar Australian toimittaja Christine Centenera käänsi katseet huippumuodikkailla asuillaan ja pitkillä säärillään, viimeinen kuva napattiin Christinestä matkalla Christopher Kanen näytökseen.

Sienna Miller

 Sienna Miller lähti Matthew Williamsonin näytöksestä suunnittelijan upeaan takkiin, oman Twenty8Twelve- merkin t-paitaan ja 7 for all Mankindin farkkuihin pukeutuneena, Burberry Prorsumin näytöksessä Sienna hymyili iloisesti merkin vaatteissa. Tuo laukku on aivan ihana! Glamourimpi Sienna nähtiin Moet & Chandon Etoile Awards Ceremonyssa, 1920-lukua henkivä iltapuku on Christian Diorin suunnittelema.

Rosie Huntington-Whiteley & Jennifer Inglis

 Rosie Huntington-Whiteleylla oli Siennan kanssa sama ohjelma, sillä hänet kuvattiin niin Burberryn näytöksessä kuin Moet & Chandonin juhlissa. Burberry Prorsumin upea valkoinen iltapuku sai seurakseen yhtä upeat Louboutinit sekä Chopardin korut. The Style Crusader -blogin Jennifer Inglis ihastutti kerrospukeutumisellaan. Ensimmäisessä asussa Etron nahkaliivi, farkkutakki, Moschinon punaiset housut, Célinen keltainen pikkulaukku ja Zaran korkkarit muodostavat upean kokonaisuuden, toinen asu koostuu Issey Miaken takista ja hameesta, vintage-turkishuivista, Bottle Top -merkin laukusta ja Converseista.

Kuvat/Pics Altamira NYC, Elle.com, Celebrity-Gossip.net, InStyle.co.uk, Just Jared, Studded Hearts, Style.com, The Cut, Vanessa Jackman, WayneTippetts.com.

Ei kommentteja: