lauantai 28. helmikuuta 2015

The best of the week, 8

MONDAY

Keira Knigthley puhui TimesTalk-tapahtumassa Alexander Lewisin mekkoon ja Manolo Blahnik x Alexander Lewis -yhteistyömalliston korkkareihin pukeutuneena, Charlize Theron edusti The Gunman -elokuvan Lontoon ensi-illassa Halston Heritagen iltapuvussa, Emm Kuon clutchissa ja Stuart Weitzmanin sandaaleissa, ja Lily James ihastutti Cinderella-elokuvan Moskovan ensi-illassa Nicholas Kirkwoodin couture-mekossa sekä Chelsea Parisin hopeasandaaleissa.

TUESDAY

Tiistaina juhlittiin Costumer Designers Guild Awards -palkintogaalaa. Emmy Rossum oli upea ilmestys Donna Karan Atelierin iltapuvussa, Kiernan Shipka ihastutti Oscar de la Rentan mekossa, Edie Parkerin clutchissa ja Brian Atwoodin korkkareissa, ja Betsy Brandt valitsi Emmyn tapaan ylleen puuterinvärisen mekon.

Tiistaina järjestettiin myös Vanity Fairin Young Hollywood -pirskeet. Courtney Eaton edusti päästä varpasiin Louis Vuittonissa, Emily Ratajkowski oli tyylikäs Cushnie et Ochsin jumpsuitissa ja Brian Atwoodin hopeakorkkareissa, Nicole Beharie säväytti Luis Antonion printtiasussa ja Casadein korkkareissa...

...ja Brooklyn Decker ihastutti boheemissa asukokonaisuudessa. Thandie Newton edusti The Second Best Exotic Marigold Hotel -elokuvan Lontoon ensi-illassa Chanelin iltapuvussa ja kaulakorussa.

WEDNESDAY

Mae Whitman edusti tyylikkäänä The Duff -elokuvan New Yorkin ensi-illassa, Gillian Jacobs ihastutti Hot Tub Time Machine 2 -elokuvan Westwoodin ensi-illassa Adeamin mekossa ja Sophia Websterin neonkorkkareissa, ja Carmen Ejogo sädehti Alfre Woodardin järjestämässä Oscar’s Sistahs Soiree -tapahtumassa Pamella Rolandin pikkumustassa.

Carmenin kanssa samassa tapahtumassa nähtiin myös Narciso Rodriquezin mekkoon pukeutunut Gugu Mbatha-Raw. Rosario Dawson osallistui Maison de Moden järjestämälle lounaalle sydänkuvioiseen haalariin pukeutuneena, Emily Blunt nähtiin Vanity Fairin, Oxfamin ja Barneys New Yorkin järjestämille illallisille Los Angelesissa Christopher Kanen mekossa ja Kurt Geigerin korkkareissa.

THURSDAY

Torstaina järjestettiin ESSENCE Black Women in Hollywood -lounastilaisuus. Chanel Iman oli sporttisen tyylikäs Jonathan Simkhain mekossa, Rodon clutchissa ja Brian Atwoodin sandaaleissa, Danielle Brooks asusti valkoisen mekkonsa ihanan värikkäästi, Uzo Aduba edusti LK Bennettin mekossa, Kwiatin koruissa ja oransseissa korkkareissa...

...ja Gugu Mbatha-Raw ihastutti Carolina Herreran mekossa. Torstaina juhlittiin myös Unite4:humanity -hyväntekeväisyystapahtumaa. Camilla Belle yllätti Monique Lhuillierin jakkupuvussa, Emily Blunt oli tyylikäs Peter Pilotton mekossa ja Kurt Geigerin korkkareissa.

Jamie Chung kuvattiin West Hollywoodissa, Dita von Teese juhli W Beijing -hotellin avajaisia M&R:n iltapuvussa.

FRIDAY

Perjantai olikin tapahtumien täyteinen! Net-A-Porter juhli Charlotte Tillburyn meikkikokoelman lisäämistä nettikaupan valikoimiin, ja Shay Mitchell, Ashley Greene sekä Olivia Culpo edustivat tyylikkäinä vaaleansinisessä. 

Reese Witherspoon osallistui Diane von Furstenbergin Oscar-ehdokkaiden kunniaksi järjestetylle lounaalle Carolina Herreran asukokonaisuuteen pukeutuneena, Freida Pinto säväytti Vanity Fairin ja L'Oréal:in Oscar-pirskeissä Elie Saabin mekkoon, Marina B:n koruihin ja Brian Atwoodin korkkareihin pukeutuneena. Perjantaina juhlittiin myös Women in Film -tapahtumaa. Michelle Monaghan edusti Roksandan mekossa, Michael Korsin clutchissa ja Christian Louboutinin korkkareissa...

...Elle Fanning ihastutti Valentinon iltapuvussa ja Bionda Castanan sitruunanvärisissä korkkareissa, Jamie Chung oli tyylikäs Pamella Rolandin topissa ja housuissa sekä Capwell + Co -merkin kaulakorussa, ja Karla Souza edusti keväisessä asukokonaisuudessa.

Perjantaina järjestettiin myös Tom Fordin syysmuotinäytös Los Angelesissa, ja Julianne Moore, Rita Ora sekä Rosie Huntington-Whiteley olivat juhlavieraista tyylikkäimmät, tietenkin Tom Fordiin pukeutuneina.

SATURDAY

Lauantaina olivat vuorossa Chanelin ja Charles Finchin Oscar-etkot, ja Bella Heathcote, Rosie Huntington-Whiteley sekä Poppy Delevingne saapuivat paikalle Chanelin asuissa.

Cate Blanchett ja Karolina Kurkova valmistautuivat Oscar-gaalaan Armanin juhlissa, Olivia Palermo osallistui Cartier International Dubai Polo Challengen viimeiseen päivään CH Carolina Herreran toppiin ja housuihin, Haywardin clutchiin sekä Cartierin koruihin ja kelloon pukeutuneena.

SUNDAY

Sunnuntaina järjestettiin Oscar-gaalan ja Vanity Fairin jatkojen lisäksi myös Elton Johnin vuotuinen Oscareiden "katselugaala." Julianne Hough ihastutti Naeem Khanin kukkakirjaillussa iltapuvussa ja Oscar de la Rentan näyttävissä korvakoruissa, Kylie Minogue edusti Ralph & Russo Couturen vaaleansinisessä iltapuvussa, ja Katheryn Winnick sädehti Naeem Khanin iltapukuun sekä Stuart Weitzmanin kultasandaaleihin pukeutuneena.

Camilla Belle edusti Schiaparellin iltapuvussa ja Chopardin koruissa, Gigi Hadid ja Alessandra Ambrosio luottivat Atelier Versacen luomuksiin.

Dita von Teese edusti Zuhair Muradin iltapuvussa, Danai Guerira hehkui Gustavo Cadilen iltapuvussa ja näyttävissä asusteissa, ja Sarah Hyland oli tyylikäs Paule Kan iltapuvussa sekä Lorraine Schwartzin koruissa.

Ei kommentteja: