sunnuntai 22. helmikuuta 2015

2015 Independent Spirit Awards

Eilen juhlittiin Independent Spirit Awards -palkintogaalaa, tässä parhaat pukeutujat! Huomenna sitten luvassa Oscar-gaalan parhaat tyylit.

Gaalan yllättävä suosikkiväri oli keltainen! Aja Naomi King ihastutti ALC:n mekossa ja Kurt Geigerin käärmeennahkakorkkareissa, Best Female Lead -palkinnon voittanut Julianne Moore kimmelsi Christian Dior Couturen mekossa, ja samassa kategoriassa ehdolla ollut Jenny Slate edusti Mary Katranzoun mekkoon sekä Jimmy Choon sandaaleihin pukeutuneena.

Best Supporting Female -kategoriassa ehdolla ollut Carmen Ejogo oli tyylikäs Roksandan jumpsuitissa, Rodon clutchissa ja Casadein korkkareissa, Stana Katic edusti Chloén iltapuvussa, Jennifer Fisherin koruissa ja Saint Laurentin sandaaleissa, ja Kristen Bell ihastutti Andrew GN:n mekkoon, Piaget'n koruihin ja Christian Louboutinin korkoihin pukeutuneena.


Cate Blanchett säväytti Schiaparellin printtimekossa ja Brian Atwoodin korkkareissa, Best Director- kategoriassa ehdolla ollut Ava DuVernay edusti värikkäässä asukokonaisuudessa, ja Olivia Munn oli upea ilmestys Prabal Gurungin iltapuvussa Piaget'n koruilla asustettuna.

Best Supporting Female -kategoriassa ehdolla olleet Jessica Chastain ja Emma Stone edustivat mustassa pitsissä, Jessican pikkumusta on Saint Laurentin ja Emman Monique Lhuillierin käsialaa. Myös Kerry Washington juhli kokomustassa, Balenciagan mekko sai seurakseen Manolo Blahnikin korkkarit.

Emmy Rossum ihastutti Oscar de la Rentan kukkamekossa ja Louboutineissa, Aubrey Plaza keräsi katseet Sunon mekossa ja Casadein sandaaleissa, ja Gillian Jacobs edusti Preenin printtimekkoon sekä Barbara Buin punaisiin niittikorkkareihin pukeutuneena.

Sheila Vand erottui joukosta Parkerin haalariin ja Michael Korsin sandaaleihin pukeutuneena, Berenice Marlohe oli tyylikäs SAFiYAAn pikkumustassa, ja Darby Stanchfield säteili Teresa Helbigin mekossa sekä LeSillan sandaaleissa.

Kuvat/Pics JustJared.com.

Ei kommentteja: