perjantai 13. helmikuuta 2015

The best of the week, 6

MONDAY

 Maanantaina järjestettiin lounastilaisuus Oscar-ehdokkaiden kunniaksi. Emma Stone ihastutti Michael Korsin printtejä yhdistelevässä asukokonaisuudessa ja Christian Louboutinin korkkareissa, Julianne Moore edusti Prabal Gurungin peplum-paidassa ja hameessa, ja Reese Witherspoon oli tyylikäs Giambattista Vallin mekossa sekä Gianvito Rossin sandaaleissa.

 Illalla olivat vuorossa The Hollywood Reporterin järjestämät pirskeet ehdokkaiden kunniaksi. Ahna O'Reilly säväytti Preenin printtimekossa, Andi Alysen korvakoruissa ja Sophia Websterin neonkorkkareissa, Rachel Zoe oli tyylikäs kokomustassa asussa, ja America Ferrera kimmelsi Pamella Rolandin mekkoon sekä Aldon sandaaleihin pukeutuneena.

 Maanantaina järjestettiin myös Jupiter Ascending -elokuvan Los Angelesin ensi-ilta. Mila Kunis edusti Dolce & Gabbana:n mekossa, Gemfieldsin koruissa ja Christian Louboutinin korkkareissa, Jenna Dewan-Tatum oli upea ilmestys Cushnie et Ochsin oranssissa iltapuvussa.

TUESDAY

 Kendall Jenner kuvattiin Beverly Hillsissä asussa, joka koostui harmaasta trikoopoolosta, Acne Studios -merkin liivistä, Res Denimin vahatuista farkuista, Dolce & Gabbanan aurinkolaseista, Givenchyn laukusta ja Alexander Wangin nilkkureista. Jessica Alba juhli Jennifer Meyer xo Jessica Alba -korukokoelman julkistusta Michael Korsin toppiin ja hameeseen sekä Narciso Rodriquezin sandaaleihin pukeutuneena.

 Korukokoelman julkistuspirskeissä nähtiin myös Kerry Washington, joka ihastutti Dolce & Gabbana:n mekossa, Roger Vivierin laukussa ja Sophia Websterin korkkareissa, Minnie Driver juhli Escada Meets Thilo Westermann -yhteistyökokoelman julkaisua Escadan iltapuvussa, Mila Kunis vieraili The Ellen Show'ssa Tanya Taylorin mekkoon pukeutuneena.

WEDNESDAY

 Keskiviikko oli Eva Longoria punaisessa mekossa -päivä! Päivällä Eva vieraili Extra-ohjelmassa Three Floor -merkin mekkoon ja Tamara Mellonin sandaaleihin pukeutuneena, ja illalla Eva suuntasi Svedkan pirskeisiin Tamara Mellonin mekkoon ja Gianvito Rossin korkkareihin pukeutuneena.

THURSDAY

 Victoria's Secret juhli ystävänpäivää etukäteen Herald Squaren myymälässä Nykissä. Candice Swanepoel edusti Antonio Berardin mekkoon ja Alexandre Birmanin sandaaleihin pukeutuneena, Lily Aldridge oli tyylikäs Roland Mouret'n mekossa ja Malone Souliersin sandaaleissa. Lauren Conrad juhli John Frieda Hair Care Beach Blonde Collectionin julkistamista Lela Rosen mekkoon ja Expressin sandaaleihin pukeutuneena.

 Myös AnnaSophia Robb nähtiin John Friedan juhlissa, Alice McCallin shortsiasu sai seurakseen Paula Cademartorin clutchin, Eddie Borgon korut ja Dee Kellerin korkkarit. Gabrielle Union vieraili Extra-ohjelmassa Sunon mekkoon ja Sergio Rossin korkkareihin pukeutuneena, Alexa Chung juhli Louis Vuitton Series 2: Past, Present and Future -näyttelyn avajaisia Hollywoodissa Louis Vuittonin asukokonaisuudessa.

 Jena Malone sädehti Nobody Wants the Night -elokuvan ensi-illassa Berliinin filmifestivaaleilla Thom Brownen kukkakuosisessa paljetti-iltapuvussa, Jamie Chung ja Estelle juhlivat Grammy-etkoilla.

FRIDAY

 Perjantaina juhlittiin NAACP Image Awardseja. Outstanding Actress in a Drama Series -kategoriassa ehdolla ollut Kerry Washington edusti Zuhair Muradin iltapuvussa, Salvatore Ferragamon clutchissa ja Cathy Watermanin koruissa, Outstanding Actress in a Motion Picture -sarjassa ehdokkaana ollut Gugu Mbatha-Raw ihastutti Burberryn iltapuvussa, Edie Parkerin clutchissa ja Pamela Loven korvakoruissa.

 Outstanding Drama Series -palkinnon voittaneen How to Get Away With Murder -sarjan tähdet olivat myös paikalla. Aja Naomi King edusti Alice + Olivia -merkin topissa ja hameessa ja Karla Souza oli kaunis näky Raoulin mekossa ja Treesjen clutchissa, myös Katie Findlay onnistui gaalatyylissään.

 Outstanding Actress in a Television Movie, Mini Series or Dramatic Special -ehdokas Angela Bassett oli upea ilmestys Xcite Xtremen iltapuvussa ja Karine Sultanin, Suzanne Kalanin sekä Amrapalin koruissa. Priynka Chopra nähtiin MusiCares-tapahtumassa Zac Posenin iltapuvussa ja Koturin clutchissa, Rihanna illasti Giorgio Baldi -ravintolassa Stella McCartneyn asuun pukeutuneena.

SATURDAY

Felicity Jones juhli BAFTA-ehdokkuuttaan Christian Dior Haute Couturen liivimekkoon, Charlotte Olympian clutchiin ja Nicholas Kirkwoodin korkkareihin pukeutuneena, Penelope Cruz sädehti Goya Awardseissa Oscar de la Rentan iltapuvussa ja Chopardin korvakoruissa, ja Jena Malone edusti Angelica-elokuvan photocall-tilaisuudessa Berliinin filmifestivaaleilla Roksanda Ilincicin mekossa, Edie Parkerin clutchissa ja Casadein korkkareissa.

January Jones säväytti DGA Awardseissa Sandron asussa ja Miu Miun korkkareissa, Kim Kardashian ja Beyoncé kuvattiin Roc Nationin järjestämällä Pre-Grammy -brunssilla. Kimin asu koostui Balmainin topista ja hameesta sekä Balmainin ja Lanvinin asusteista, Beyoncé edusti Alexandre Vauthier Couturen paidassa ja housuissa sekä Alaian korkkareissa.

Lauantaina juhlittiin myös Clive Davisin Grammy-etkoja. Ciara säväytti Alexandre Vauthier Couturen iltapuvussa, Taylor Swift söpöili Osmanin haalarissa, Lorraine Schwartzin koruissa, Edie Parkerin clutchissa ja Saint Laurentin korkkareissa, ja Rita Ora edusti Emilio Puccin iltapuvussa.

SUNDAY

Elizabeth Banks oli upea ilmestys Love & Mercy -elokuvan ensi-illassa Berliinin filmifestivaaleilla Elie Saab Couturen iltapuvussa, Natalie Portman edusti Knight of Cups -elokuvan Berliinin ensi-illassa Lanvinin iltapuvussa ja laukussa sekä Sidney Garberin koruissa.

Grammy-gaalan jälkeen oli aika juhlia jatkoilla! Siskokset Kendall ja Kylie Jenner sekä Khloe Kardashian edustivat yhteensopivissa asuissa. Kendallin iltapuku on Elie Saabin mallistoa, Khloen asu koostui Constantina & Louise -merkin mekosta, H. Sternin korvakoruista ja Stuart Weitzmanin sandaaleista, ja Kylie edusti Steven Khalillin iltapuvussa. Rita Ora juhli jatkoilla Dsquared²:n mekossa ja Giuseppe Zanottin sandaaleissa.

Myös Priynka Chopra ja Miranda Kerr juhlivat Grammy-jatkoilla, Mirandan hauska mekko on Emilio Puccin mallistoa.

Kuvat/Pics InStyle.com, JustJared.com, People.com.

Ei kommentteja: