maanantai 9. helmikuuta 2015

2015 BAFTAs & Grammys

Eilen jaettiin sekä BAFTA- että Grammy-palkinnot, tässä kahden gaalan hyvin erilaisista juhlatyyleistä ne parhaat!

BAFTAs

Leading Actress -palkinnon voittanut Julianne Moore säväytti Tom Fordin punaisessa iltapuvussa ja Chopardin koruissa, samassa kategoriassa ehdolla ollut Reese Witherspoon edusti Stella McCartneyn iltapuvussa ja Tiffany & Co.:n koruissa, ja Dianna Agron ihastutti Lanvinin punaisessa luomuksessa.

 Lea Seydoux oli upea ilmestys Pradan keltaisessa iltapuvussa, Laura Haddock ihastutti Ashi Studion tylliunelmassa.

 Supporting Actress -ehdokas Keira Knightley sädehti Giambattista Valli Couturen mekossa ja Rupert Sandersonin korkkareissa, Leading Actress -ehdokas Amy Adams edusti Lanvinin iltapuvussa, ja Amyn kanssa samasta palkinnosta kisannut Felicity Jones oli kaunis näky Dior Haute Couturen luomuksessa sekä Van Cleef & Arpels:in korvakoruissa.

Grammys

 Best R&B Performance - ja Best R&B Song -palkinnot yhdessä miehensä Jay Z:n kanssa Drunk in Love -kappaleella pokannut Beyoncé säteili Proenza Schoulerin iltapuvussa, gaalassa esiintynyt Gwen Stefani edusti punaisella matolla Atelier Versacen jumpsuitissa, ja Ciara säväytti Alexander Vauthier Couturen mekossa.

 Chrissy Teigen oli upea ilmestys Emilio Puccin iltapuvussa, kolmessa kategoriassa ehdolla ollut Taylor Swift edusti Elie Saabin mekkoon, Lorraine Schwartzin korvakoruihin ja Giuseppe Zanottin korkkareihin pukeutuneena.

Nicole Kidman oli tyylikäs Thierry Muglerin minimekossa ja Prabal Gurungin korkkareissa, Best Country Album -palkinnon voittanut Miranda Lambert ihastutti Gabriela Cadenan iltapuvussa ja Koturin tähticlutchissa, ja Giuliana Rancic edusti kimaltelevassa jumpsuitissa.

Kuvat/Pics JustJared.com, People.com.

Ei kommentteja: