perjantai 13. kesäkuuta 2014

Max Mara & W Magazine Women In Film Events

Max Mara ja W Magazine ovat tällä viikolla juhlistaneet elokuvateollisuuden ihania naisia ja etenkin Rose Byrneä, joka on valittu Max Maran tulevaisuuden kasvoksi - tässä parhaita juhlatyylejä eri tilaisuuksista!

 Tiistaina järjestetyssä cocktail-tilaisuudessa Rose Byrne oli illan tähti Max Maran syväänuurretulla kaula-aukolla varustetussa paljettimekossa, Kiernan Shipka oli tyylikäs Max Maran topissa ja nahkahameessa sekä Christian Louboutinin keltaisessa laukussa, ja Krysten Ritter asusti Sportmaxin mekkonsa Edie Parkerin clutchilla, AS29:n korvakoruilla, BaubleBarin rannekorulla ja Jimmy Choon sandaaleilla.

 Sophia Bush ihastutti Max Maran printtimekossa, VitaFeden koruissa, Rauwolfin clutchissa ja Casadein sinisissä korkkareissa, Ahna O'Reilly edusti Sportmaxin mekossa, Edie Parkerin clutchissa ja Stuart Weitzmanin sandaaleissa, ja Troian Bellisario oli kaunis vaaleassa kukkamekossa.

Keskiviikkona olivat vuorossa Crystal + Lucy Awardsit. 2014 Crystal Award for Excellence in Film -palkinnon vastaanottanut Cate Blanchett edusti Chloén mekossa ja Lorraine Schwarzin koruissa, Women in Film Max Mara Face of the Future 2014 -palkinnon voittanut Rose Byrne sädehti Max Maran jumpsuitissa, ja Pomellaton koruissa. Eva Longoria puolestaan vastaanotti 2014 Norma Zarky Humanitarian Awardin Max Maran haalariin pukeutuneena.

Kuvat/Pics JustJared.com, JustJaredJr.com, People.com.

Ei kommentteja: