tiistai 10. kesäkuuta 2014

Cannes 2014: 14th to 18th May

Cannesin filmifestivaalien juhlatyylien alkupuolisko, olkaa hyvät!

14.5.

 Keskiviikkona 14.5. vietettiin Cannesin filmifestivaalien avajaisia. Paz Vega edusti Elie Saab Couturen midimittaisessa mekossa, Christian Louboutinin nuderkorkkareissa ja Chopardin huikeissa korvakoruissa, Nicole Kidman sädehti Armani Privén iltapuvussa ja Harry Winstonin koruissa, ja Zoe Saldana oli tyylikäs Victoria Beckhamin iltapuvussa sekä De Grigosonon koruissa.

 Jane Fonda oli upea ilmestys Elie Saabin iltapuvussa, Guccin clutchissa ja Chopardin koruissa, Ziyi Zhang keräsi katseet Stéphane Rolland Couturen luomuksessa Bochicin clutchilla ja Chopardin koruilla asustettuna.

15.5.

 America Ferrera edusti How to Train Your Dragon 2 -elokuvan photocall-tilaisuudessa Erdemin mekossa ja Stuart Weitzmanin korkkareissa, Lupita Nyong'o ja Naomi Watts juhlivat Calvin Kleinin kanssa merkin mekkoihin pukeutuneina.

 Calvin Kleinin juhlissa nähtiin myös Louise Roe. Inès de la Fressange edusti Mr Turner -elokuvan ensi-illassa Chanel Haute Couturen iltapuvussa, Roger Vivierin sandaaleissa ja Chanelin koruissa, Liya Kebede säväytti Roberto Cavallin minimekossa ja Jimmy Choon korkkareissa.

16.5.
 Rosario Dawson edusti The Captives -elokuvan photocallissa Sportmaxin mekossa ja Bionda Castanan korkkareissa, Paz Vega oli tyylikäs Pamella Rolandin mekossa ja Louboutineissa Swarowskin järjestämissä juhlissa. Ranskalaisnäyttelijätär (ja prinsessa!) Clotilde Courau oli upea näky Elie Saabin iltapuvussa How to Train Your Dragon 2 -elokuvan ensi-illassa.

 How to Train Your Dragon 2 -elokuvan ensi-illassa nähtiin myös Marchesan mekkoon ja Bulgarin koruihin pukeutunut Naomi Watts, Rita Ora taas kuvattiin Beldeveren järjestämissä pirskeissä.

17.5.

 Lauantaina 17.5. Monacon palatsissa järjestettiin Louis Vuittonin Resort 2015 -malliston muotinäytös, ja Brit Marling, Ziyi Zhang sekä Jennifer Connelly saapuivat paikalle tyylikkäästi Louis Vuittoniin pukeutuneena.

Salma Hayek edusti Hommage Au Cinema D’Animation -elokuvan photocall-tilaisuudessa Bottega Venetan mekossa ja yhteensointuvissa korkkareissa, Jennifer Lawrence ihastutti The Hunger Games: Mocking Jay Part 1 -elokuvan photocallissa Christian Dior Haute Couturen toppiin ja hameeseen sekä Jimmy Choon korkkareihin pukeutuneena. Eva Green oli tyylikäs Elie Saabin jumpsuitissaan The Salvation -elokuvan photocallissa.


Eva valitsi Elie Saabia ylleen myös The Salvation-elokuvan ensi-iltaan, Freida Pinto ja Natasha Poly taas kuvattiin Saint Laurent -elokuvan ensi-illassa. Freidan upea höyhenmekko on Michael Korsin käsialaa, Natasha edusti Oscar de la Rentan tylliunelmassa.

Salma Hayek edusti Saint Laurent -elokuvan ensi-illassa Saint Laurentin kirkkaanpinkissä iltapuvussa, Julianne Moore edusti The Hunger Games: Mocking Jay Part 1 -elokuvan kunniaksi järjestetyissä juhlissa asussa, joka koostui Lanvinin mekosta ja korkkareista, Tod'sin clutchista sekä Chopardin koruista.

18.5.

Hilary Swank ihastutti The Homesman -elokuvan photocallissa Bottega Venetan mekkoon ja Casadein korkkareihin pukeutuneena, ja edusti illan ensi-illassa upeana Atelier Versacen iltapuvussa, Jimmy Choon clutchissa ja Chopardin koruissa. Sonam Kapoor keräsi katseet Elie Saab Couturen muhkeaan iltapukuun ja Chopardin koruihin pukeutuneena.

The Homesman -elokuvan ensi-illassa nähtiin myös Oscar de la Rentan iltapukuun ja Jimmy Choon metallikorkkareihin pukeutunut Freida Pinto, sekä Christian Diorin iltapuvussa ja Chopardin koruissa edustanut Suki Waterhouse.

Kuvat/Pics HarpersBazaar.com, InStyle.com, JustJared.com, People.com, Vogue.fr.

Ei kommentteja: