tiistai 17. kesäkuuta 2014

Cannes 2014: 19th to 24th May

Tässä vihdoin loput Cannesin glamourista!

19.5.

Julianne Moore ihastutti Maps to the Stars -elokuvan photocall-tilaisuudessa Nina Riccin mekossa ja Christian Louboutinin sandaaleissa, ja säväytti illan ensi-illassa Chanel Couturen hapsuluomuksessa sekä Chopardin koruissa.

 Maanantaina 19.5. oli myös Foxcatcher-elokuvan ensi-ilta. Riley Keough oli tyylikäs Valentinon asussa, Miu Miun korkkareissa ja De Grisogonon koruissa, Cheryl Cole keräsi katseet Monique Lhuillierin luomuksessa.

 Sonam Kapoor edusti Foxcatcher-ensi-illassa Annamika Khannan luomuksessa, ja vaihtoi myöhemmin Chopardin illallisille Elie Saabin vaaleansiniseen iltapukuun. Myös Eva Herzigova ihastutti pastellisessa Elie Saabin iltapuvussa.

20.5.

Aishwarya Rai säteili Two Days, One Night -elokuvan ensi-illassa Roberto Cavallin tyköistuvassa iltapuvussa, Petra Nemcova oli upea ilmestys Zuhair Murad Couturen muhkeassa iltapuvussa ja Chopardin koruissa.

Amber Heard edusti ensi-illassa Vionnetin iltapuvussa ja De Grisogonon koruissa, Toni Garrn taas juhli De Grigosonon kanssa Elie Saabin iltapuvussa ja valkoisissa asusteissa.

 Two Days, One Night -elokuvan ensi-illassa nähtiin myös Saint Laurentiin pukeutunut Liu Wen, Izabel Goulart kuvattiin De Grigosonon pirskeissä, ja Christina Hendricks edusti Lost River -elokuvan ensi-illassa Alberta Ferrettin iltapuvussa.

21.5.

 Aishwarya Rai edusti The Search -elokuvan ensi-illassa Roberto Cavallin iltapuvussa ja Chopardin koruissa, myös Izabel Goulart sädehti valkoisessa. 

Myös Lara Stone nähtiin The Search -elokuvan ensi-illassa Calvin Klein Collectionin pinkissä iltapuvussa ja Montblancin koruissa.  Keskiviikkona 21.5. järjestettiin myös Puerto Azul Experience -juhlat. Alessandra Ambrosio edusti Emilio Puccin iltapuvussa ja Chopardin koruissa, myös Jessica Hart valitsi ylleen vaaleanpunaista. 

 Coco Rocha säväytti Roberto Cavallin jakkupuvussa, Chanel Iman oli upea ilmestys Reem Acran kultaisessa iltapuvussa, Emm Kuon clutchissa ja Jimmy Choon sandaaleissa. Marion Cotillard ihastutti L'homme qu'on aimait trop -elokuvan ensi-illassa Christian Diorin mekkoon ja Christian Louboutinin korkkareihin pukeutuneena.

23.5.

 Chloe Moretz ihastutti Clouds of Sils Maria -elokuvan ensi-illassa Chanel Couturen höyhenmekossa, Uma Thurman keräsi katseet Atelier Versacen keltaisessa iltapuvussa ja Chopardin koruissa.

24.5.

Paz Vega edusti filmifestivaalien päätösjuhlallisuuksissa Ralph & Russo Couturen upeassa luomuksessa, Natasha Poly oli kaunis Vionnetin iltapuvussa.

Kuvat/Pics HarpersBazaar.com, InStyle.com, InStyle.co.uk, JustJared.com, People.com, Vogue.fr.

Ei kommentteja: