tiistai 3. kesäkuuta 2014

2014 CFDA Fashion Awards

Eilen jaettiin CFDA Fashion Awardsit, tässä gaalan tyylikkäimmät pukeutujat!

 Emmy Rossum edusti J.Mendelin iltapuvussa, Van Cleef & Arpelsin sormuksessa ja Manolo Blahnikin korkkareissa, Alessandra Ambrosio oli upea ilmestys Nonoon iltapuvussa ja Jennifer Fisherin koruissa.

 Jennifer Hudson oli tyylikäs Kaufmanfrancon iltapuvussa, Olivia Palermo edusti Ann Taylorin paidassa ja hameessa sekä näyttävissä asusteissa, ja Olivia Wilde ihastutti Decades LA -merkin hapsuiltapuvussa, Stuart Weitzmanin korkkareissa ja clutchissa sekä Cartierin koruissa.

 Blake Lively henki 1960-lukua Michael Korsin mekossa ja Casadein korkkareissa, Chrissy Teigen edusti Rachel Royn takissa ja mekossa, Rodon clutchissa, Jennifer Fisherin koruissa ja Louboutineissa, ja Anna Chlumsky ihastutti Cynthia Rowleyn toppiin ja hameeseen pukeutuneena.

 Joan Smalls säväytti Prabal Gurungin iltapuvussa, Zoey Deutch edusti päästä varpaisiin Rebecca Minkoffissa, ja Beth Behrs oli upea näky Alice + Olivia -merkin asukokonaisuudessa.

 Solange Knowles kimmelsi Calvin Klein Collectionin custom-iltapuvussa ja Jennifer Fisherin koruissa, Jessica Stam erottui joukosta Giuliettan haalarissa ja Lorraine Schwarzin koruissa, ja Hilary Rhoda oli kaunis J. Mendelin pitsiluomuksessa.

Bridget Moynahan säteili Lela Rosen iltapuvussa, Rachel Roy edusti kukkakuosissa, ja Greta Gerwig oli upea ilmestys Zac Posenin iltapuvussa.

Kuvat/Pics HarpersBazaar.com, JustJared.com, People.com.

Ei kommentteja: