keskiviikko 22. lokakuuta 2014

ELLE Women in Hollywood Celebration

ELLE järjesti maanantai-iltana juhlat Hollywoodin naisten kunniaksi, tässä parhaat pukeutujat!

 Elizabeth Banks ihastutti Michael Korsin mekossa, Amanda Pearlin clutchissa ja Stuart Weitzmanin sandaaleissa, Jennifer Lawrence edusti maanantaina edesmenneen Oscar de la Rentan suunnittelemassa pitsimekossa, Rodon clutchissa ja Christian Louboutinin sandaaleissa, ja Julianne Hough oli tyylikäs Calvin Klein Collectionin mekossa, Giuseppe Zanottin clutchissa, David Yurmanin koruissa ja Casadein korkkareissa.

 Bella Thorne edusti Guccin mekossa ja kengissä sekä Jimmy Choon clutch kädessään, Liana Liberato säteili Andrew Gn:n kuosimekossa ja Aldon sandaaleissa, ja Gugu Mbatha-Raw oli minimalistisen tyylikäs Calvin Klein Collectionin mekossa.

 Emmy Rossum säväytti Versacen jakkupuvussa ja kimaltavissa Louboutineissa, Sarah Paulson keräsi katseet Oscar de la Rentan yksityiskohtia pursuavassa mekossa, ja Chiara Ferragni edusti Calvin Klein Collectionin haalarissa.

Michelle Monaghan asusti Altuzarran mekkonsa upeilla Christian Louboutinin korkkareilla, Molly Sims edusti mustavalkoisessa, ja Ashley Madekwe nähtiin monen muun vieraan tapaan juhlia sponsoroineen Calvin Kleinin mekossa.

Kuvat/Pics Elle.com, People.com.

Ei kommentteja: