torstai 9. lokakuuta 2014

2014 Toronto International Film Festival, p.2

Loput TIFFin julkkistyyleistä!


MONDAY 8.9.

 Hailee Steinfeld nähtiin Variety Studiossa Christopher Kanen mekossa ja Sandron kengissä, Keira Knightley ihastutti Chanelin mekossa ja Mulberryn korkkareissa, ja Kate Bosworth oli tyylikäs Emilio Puccin mekossa sekä Bionda Castanan koroissa.

 Kate säväytti illan Still Alice -elokuvan ensi-illassa kokopunaisessa asussa, Hugo Bossin mekko sai seurakseen Kurt Geigerin korkkarit ja Lee Savagen clutchin. Myös Julianne Moore nähtiin Still Alice -ensi-illassa Chanel Couturen mekossa ja clutchissa sekä Christian Louboutinin sandaaleissa, Jennifer Aniston taas edusti Cake-elokuvan ensi-illassa asussa, joka koostui Valentinon topista, Emanuel Ungaron hameesta ja Louboutineista.

Cake-elokuvan ensi-illassa nähtiin myös J. Mendelin mekossa ihastuttanut Anna Kendrick. Tina Fey ja Abigail Spencer edustivat tyylikkäinä This Is Where I Leave You -elokuvan pressitilaisuudessa, Tinan ihana mekko on Temperley Londonin mallistosta.

 Felicity Jones edusti maanantaina Christian Diorin topissa ja hameessa, Brit Marling oli upea ilmestys The Keeping Room -elokuvan ensi-illassa Proenza Schoulerin crop topissa ja Alexander McQueenin hameessa, ja Reese Witherspoon säväytti Wild-elokuvan ensi-illassa Saint Laurentin pikkumustassa.

TUESDAY & WEDNESDAY

 Julianne Moore säväytti Maps to the Stars -elokuvan ensi-illassa Giambattista Vallin iltapuvussa, Keira Knightley taas nähtiin tiistaina The Imitation Game -elokuvan ensi-illassa Chanel Couturen mekossa ja keskiviikkona Laggies-elokuvan ensi-illassa Michael van der Hamin iltapuvussa.

THURSDAY

Claudia Traisac edusti upeana Paradise Lost -elokuvan ensi-illassa, Patricia Clarkson oli näyttävä ilmestys October Gale -elokuvan ensi-illassa.

FRIDAY

Berenice Bejo ihastutti The Search -elokuvan ensi-illassa Elie Saabin mekossa ja clutchissa sekä Louboutineista, Abigail Spencer ja Jennifer Connelly nähtiin The Forger -elokuvan pressitilaisuudessa.

Ei kommentteja: