torstai 23. lokakuuta 2014

2014 CFDA/Vogue Fashion Fund Events

Tiistaina juhlittiin CFDA/Vogue Fashion Fund -kilpailun finalisteja ensin muotinäytöksessä ja myöhemmin illallisilla, tässä parhaat pukeutujat!

 Camila Alves edusti Achi Studion veistoksellisessa mekossa, Jennifer Missoni ja Brooklyn Decker valitsivat ylleen pitkähihaiset minimekot.

Katie Lowes kunnioitti asullaan kilpailun finalisteja, sekä niin topin ja hameen suunnitellut Tanya Taylor kuin kengät suunnitellut Paul Andrew kisaavat voitosta! Katie poseerasi kuvaajille yhdessä Scandal-vastanäyttelijöidensä Darby Stanchfieldin ja Bellamy Youngin kanssa, Bellamyn mekko on Tomen mallistoa.


 Myös Alison Brie, Cody Horn ja Odeya Rush saapuivat muotinäytökseen, Odeyan asu koostui Miu Miun farkkumekosta ja sandaaleista.

 Michelle Monaghan ihastutti Sunon printtimekossa, Miranda Kerr oli tyylikäs Emilio Puccin kultakirjaillussa jakkupuvussa sekä Saint Laurentin asusteissa. Reese Witherspoon ja Jaime King eivät voineet pidätellä riemuaan, Reesen asu koostui Oscar de la Rentan mekosta ja Giuseppe Zanottin korkkareista.

Jaime nähtiin myös illallisjuhlallisuuksissa finalisti Wes Gordonin asukokonaisuudessa, Dianna Agron säväytti Diane von Furstenbergin asussa ja finalisti Edie Parkerin clutchissa, ja Dakota Johnson oli tyylikäs ihanassa paljettihameessa.

Kuvat/Pics JustJared.com, People.com, Vogue.com.

Ei kommentteja: