maanantai 2. tammikuuta 2017

THE BEST DRESSED OF 2016, p. 1

Taas on tullut aika kerätä kokoon viime vuoden parhaat pukeutujat! Vuodesta 2015 lista on muuttunut aika lailla, sillä viime vuoden Top 20:sta yhdeksän ei mahtunut tällä kertaa listalle. Viimeisinä tällä kertaa ulkopuolelle jäivät Diane Kruger (6.) ja Kate Bosworth (16.) 24:llä asullaan. Tässä kuitenkin tämänkertainen lista, suluissa viime vuoden sijoitus.

19. Blake Lively, 25 asua (-)


Blake Lively teki upean paluun punaisille matoille ja häikäisi toinen toistaan upeammissa raskauslookeissa, suosikikseni nousi 14.5. The BFG -elokuvan ensi-illassa Cannesin filmifestivaaleilla nähty Atelier Versacen iltapuku.

19. Miranda Kerr, 25 asua (15.)

Miranda Kerr oli tuttuun tapaan tyylikäs niin tapahtumissa kuin arjessa, suosikkiasuni oli 2.5. MET-gaalassa nähty Louis Vuittonin kokonaisuus.

17. Emmy Rossum, 26 asua (14.)


Emmy Rossum häikäisi etenkin iltapukuja vaativissa gaaloissa, 10.1. Golden Globes -gaalassa nähty Armani Privén luomus oli yksi koko vuoden suosikkilookeistani!

17. Kate Beckinsale, 26 asua (-)

Myös Kate Beckinsale nähtiin vuoden aikana toinen toistansa upeammissa punaisen maton lookeissa, suosikkini oli Oscar-gaalan jatkoilla 28.2. nähty Romona Kevezan iltapuku.

16. Emma Stone, 27 asua (-)

Emma Stone onnistui kohtalokkaissa iltapuvuissa, ihastuttavissa pikkumekoissa ja tyylikkäissä arkilookeissa, suosikkini oli 26.10. CFDA Fashion Fund Finalistien kunniaksi järjestetyissä pirskeissä nähty Brock Collectionin kokonaisuus.

15. Eva Longoria, 28 asua

Eva Longoria onnistui tänä vuonna etenkin katumuodin saralla, lempiasuni oli Madridissa 2.4. nähty maanläheinen asukokonaisuus.

14. Jamie Chung, 29 asua (5.)


Aikamoisesti viime vuodelta pudonnut Jamie Chung oli tyylikäs joka kerta ulos lähtiessään, suosikkiasuni oli Abercrombie and Fitch -merkin kesäjuhlilla 28.7. nähty kokonaisuus.

12. Alicia Vikander, 31 asua (-)


 Elokuvataivaan uusi tähti Alicia Vikander onnistui myös tyylillisesti, lempiasuni oli 28.2. Oscar-gaalassa nähty Louis Vuittonin keltainen luomus, joka yllään Alicia vastaanotti Best Supporting Actress -palkinnon.

 12. Chrissy Teigen, 31 asua (13.)

Yhden sijan viime vuodelta noussut Chrissy Teigen ihastutti etenkin raskaustyylillään, suosikkiasuni oli 26.2. Miamissa kuvattu arkiasu.

 11. Victoria Beckham, 32 asua (9.)


 Victoria Beckham oli oman Victoria Beckham Collectioninsa paras mannekiini, suosikkiasuni oli 12.5. Cannesissa kuvattu asukokonaisuus.

Huomenna luvassa Top 10!

Kuvat/Pics InStyle.com, JustJared.com, People.com.

Ei kommentteja: