tiistai 10. tammikuuta 2017

Golden Globes After Parties

Sunnuntaisen Golden Globes -gaalan jälkeen monet julkkikset suuntasivat jatkoille jatkamaan juhlintaa, tässä parhaat pukeutujat!

 Suosituimmat jatkot olivat tänäkin vuonna InStylen ja Warner Brosin järjestämät pirskeet. Diane Kruger sädehti Nina Riccin mekossa, Charlotte Olympian clutchissa, Swarovskin korvakoruissa ja Giuseppe Zanottin sandaaleissa, Janelle Monáe oli tyylikäs Edition by Georges Chakran haalarissa, ja Lea Michele edusti Emanuel Ungaron iltapuvussa sekä Harry Winstonin koruissa.

 Nina Dobrev oli upea ilmestys Zac Posenin iltapuvussa, Elie Saabin clutchissa ja Hearts on Fire -merkin korvakoruissa, Hailey Baldwin edusti Elie Saabin iltapuvussa, Jimmy Choon sandaaleissa ja Lorraine Schwartzin koruissa, ja Emmanuelle Chriqui oli tyylikäs Maria Lucia Hohanin iltapuvussa, Amrapalin koruissa ja Judith Leiberin clutchissa.

 Jenna Dewan-Tatum säkenöi Julien Macdonaldin iltapuvussa ja Neil J. Rodgersin sandaaleissa, Naomie Harris ihastutti Armani Privén luomuksessa, ja Nikki Reed edusti Naeem Khanin iltapuvussa sekä Jennifer Meyerin koruissa.

 Zoey Deutch oli tyylikäs Fausto Puglisin iltapuvussa ja Giuseppe Zanottin sandaaleissa, Minka Kelly ihastutti Lela Rosen printtiluomuksessa, ja Shanina Shaik oli upea ilmestys Ralph & Russon iltapuvussa sekä Nicole Trunfion koruissa.

 Chrissy Teigen edusti J. Mendelin iltapuvussa, Lucy Hale oli tyylikäs Christian Sirianon luomuksessa, ja Vanessa Hudgens sädehti Naeem Khanin paljetti-iltapuvussa.

 Greer Grammer ihastutti Jovanin iltapuvussa ja Henri Bendelin koruissa, Jamie Chung oli upea ilmestys Amanda Wakeleyn iltapuvussa ja Jimmy Choon sandaaleissa, ja Hannah Simone sädehti Tommy Hilfigerin paljettiluomukseen pukeutuneena.

 Myös NBC järjesti omat Golden Globes -jatkot. Kendall Jenner edusti Paule Kan iltapuvussa ja Lorraine Schwartzin kaulakoruissa, Ashley Madekwe oli tyylikäs Cushnie et Ochsin iltapuvussa sekä David Yurmanin koruissa.

Shay Mitchell nähtiin Netflixin jatkoilla Leah de Glorian iltapuvussa ja Coomin koruissa, Angela Sarafyan edusti HBO:n jatkoilla Michael Cincon mekossa.

Ei kommentteja: