lauantai 14. tammikuuta 2017

Pre-Golden Globes Events p. 2

BAFTA Tea Party, 7.1.

 Naomie Harris oli tyylikäs Thom Brownen mekossa, Edie Parkerin clutchissa ja Christian Louboutinin korkkareissa, Michelle Williams ihastutti Louis Vuittonin asussa, ja Niecy Nash edusti värikkäässä asussa sekä ihanan pinkissä huulipunassa.

 Amy Adams oli tyylikäs Dolce & Gabbanan mekossa ja Christian Louboutinin korkkareissa, Thandie Newton ihastutti Monsen pilkkumekossa, ja Caitriona Balfe edusti Salvatore Ferragamon asukokonaisuudessa.

 Ruth Negga säväytti The Vampire’s Wife -merkin mekossa ja yhteensopivissa Christian Louboutinin korkkareissa, Sophie Turner oli tyylikäs Louis Vuittonin asukokonaisuudessa, ja Octavia Spencer edusti Tadashi Shojin mekossa.

 Maisie Williams ihastutti Holly Fultonin ruutumekossa, Emma Stone edusti Diane von Furstenbergin mekossa ja Jimmy Choon korkkareissa.

W Magazine It Girls Luncheon, 7.1.

 Amber Heard edusti Peter Pilotton mekossa, Lily Collins oli tyylikäs Christian Diorin mekossa ja Schutzin sandaaleissa, Zoey Deutch ihastutti Rodarten mekossa ja Stuart Weitzmanin sandaaleissa, ja Eiza Gonzalez oli tyylikäs Alice + Olivia -merkin maksimekossa.

 Jourdan Dunn edusti Kaufmanfrancon asussa, Chanel Iman säväytti Philosophy di Lorenzo Serafinin mekossa ja huikeissa ylipolvensaappaissa, Yara Shahidi ihastutti Chanelin haalarissa, ja Mandy Moore oli tyylikäs Lela Rosen mekossa sekä Jimmy Choon punaisissa asusteissa.

Art of Elysium Gala, 7.1.

 Camilla Belle vastaanotti Spirit of Elysium -palkinnon Schiaparellin iltapukuun ja Sophia Websterin korkkareihin pukeutuneena, Justine Skye kimmelsi Georges Chakran iltapuvussa, ja Ashlee Simpson Ross edusti Grace Loves Lace -merkin iltapuvussa.

 Kristen Bell sädehti Maria Lucia Hohanin iltapuvussa ja Charlotte Olympian clutchissa, Hailey Baldwin keräsi katseet Jonathan Simkhain höyhenluomuksessa, Tamara Mellonin sandaaleissa ja H. Sternin koruissa, ja Amber Heard edusti J Mendelin iltapuvussa.

 Cara Santana edusti Marchesan iltapuvussa, Jaime King ihastutti Altuzarran midimekossa, ja Hannah Simone oli tyylikäs Monique Lhuillierin iltapuvussa.

 Chrissy Teigen edusti Jonathan Simkhain luomuksessa, Louise Roe oli tyylikäs Jill Stuartin iltapuvussa.

Haiti Rising Gala, 7.1.

Diane Kruger edusti Elie Saabin jumpsuitissa ja clutchissa, Sophia Bush ihastutti Jenny Packhamin mekossa, ja Lily Collins oli supertyylikäs Zuhair Muradin haalarissa sekä Christian Louboutinin korkkareissa.

Kuvat/Pics JustJared.com, People.com.

Ei kommentteja: