maanantai 14. marraskuuta 2016

Baby2Baby Gala & Governors Awards

Lauantaina juhlittiin sekä Baby2Baby Galaa että Governors Awardseja, tässä parhaat pukeutujat!

Baby2Baby Gala

 Jessica Alba edusti Valentinon iltapuvussa, Jennifer Garner vastaanotti Giving Tree -palkinnon Roland Mouret'n iltapuvussa, ja Kate Hudson oli tyylikäs J. Mendelin luomuksessa.

 Jenna Dewan-Tatum oli upea ilmestys Marchesan iltapuvussa, Rachel Bilson edusti Dolce & Gabbanan iltapuvussa, ja Jordana Brewster erottui joukosta Monique Lhuillierin haalarissa.

 Camilla Belle edusti Monique Lhuillierin hapsuluomuksessa, Miranda Kerr ihastutti Reem Acran iltapuvussa, Rahaminovin koruissa ja Jimmy Choon clutchissa, ja Selma Blair säväytti Christian Sirianon veistoksellisessa iltapuvussa.

 Jaime King edusti J. Mendelin mekossa, Molly Sims sädehti Emeryn paljettimekossa, ja Kristen Bell ihastutti David Koman mekkoon, Edie Parkerin clutchiin ja Christian Louboutinin korkkareihin pukeutuneena.

Governors Awards

 Lily Collins edusti Amanda Wakeleyn iltapuvussa, Naomie Harris oli upea ilmestys Carolina Herreran iltapuvussa, Rauwolfin clutchissa ja Messikan koruissa, ja Gugu Mbatha-Raw kimmelsi Narciso Rodriquezin mekossa.

 Hailee Steinfeld ihastutti Elie Saabin couture-luomuksessa, Amy Adams edusti Carolina Herreran printti-iltapuvussa, ja Kate Beckinsale oli tyylikäs Pamella Rolandin off-shoulder-iltapuvussa.

 Nicole Kidman edusti Christopher Kanen iltapuvussa, Emma Stone ihastutti Erdemin mekossa, ja Michelle Williams täydensi metallinhohtoisen kolmikon Louis Vuittonin iltapuvussaan.

Lupita Nyong'o ihastutti Elie Saabin mekossa, Leslie Mann edusti Monique Lhuillierin iltapuvussa ja Gianvito Rossin sandaaleissa, ja Octavia Spencer oli upea näky Tadashi Shojin iltapuvussa.

Kuvat/Pics InStyle.com, JustJared.com.

Ei kommentteja: