maanantai 21. marraskuuta 2016

American Music Awards 2016

Eilen juhlittiin American Music Awards -palkintogaalaa, tässä parhaat pukeutujat!

 Gigi Hadid juonsi gaalan yhdessä Jay Pharoahin kanssa, ja Gigi nähtiinkin illan aikana toinen toistaansa upeammissa asukokonaisuuksissa! Gigi poseerasi punaisella matolla Roberto Cavallin iltapuvussa, ja avajaisjuonnon Gigi veti Atelier Versacen custom-luomukseen pukeutuneena.

 Gigi nähtiin seuraavaksi lavalla Julien Macdonaldin shortsiasussa, backstagella Rachel Plattenin kanssa niin ikään Julien Macdonaldin suunnittelemassa mekossa, sekä Nicolas Jebranin mustassa iltapuvussa.

 Sitten muihin gaalakävijöihin! Zoe Saldana oli supertyylikäs Monsen asukokonaisuudessa, Selena Gomez vastaanotti Favorite Female Artist Pop/Rock -palkinnon Pradan iltapukuun ja Cartierin koruihin pukeutuneena, ja Karlie Kloss edusti Atelier Versacen mekossa.

Hailee Steinfeld oli upea ilmestys Elie Saabin haalarissa ja Stuart Weitzmanin sandaaleissa, Tinashe edusti Michael Costellon iltapuvussa ja Atelier Swarovskin koruissa, ja Nina Dobrev sädehti Zuhair Muradin shortsiasuun, Edie Parkerin clutchiin sekä Stella Lunan korkkareihin pukeutuneena.

Lady Gaga oli tyylikäs Brandon Maxwellin jakkupuvussa ja Gladys Tamez Millineryn hatussa, Sara Foster edusti J Mendelin iltapuvussa, Jamie Mizrahi x Hunting Season -yhteistyömalliston clutchissa ja Manolo Blahnikin sandaaleissa.

Kuvat/Pics InStyle.com, JustJared.com, People.com.

Ei kommentteja: