perjantai 4. marraskuuta 2016

2016 CMA Awards

Keskiviikkona jaettiin tämänvuotiset CMA Awardsit, tässä parhaat pukeutujat!

 Gaalan juontanut Carrie Underwood ehti vaihtaa asua peräti 10 kertaa, tässä niistä 5 parasta! Carrie edusti punaisella matolla Michael Cincon prinsessamekossa ja Butanin, Hearts on Firen sekä Harry Kotlarin koruissa. Ensimmäiseen juontoon Carrie vaihtoi ylle Elie Madin minimekon, Arzanon korut ja Stuart Weitzmanin korkkarit, ja myöhemmin Carrie kimalsi LaBourjoisien iltapuvussa, H. Sternin koruissa ja Jimmy Choon korkkareissa.

 Carrie esiintyi Dolly Partonin kunniaksi järjestetyssä tribuuttiesityksessä Jovanin iltapuvussa, Arzanon, Nigaamin ja Butanin koruissa sekä Rene Caovillan korkkareissa, ja juhli Female Artist of the Year -palkinnon voittoa Mac Duggalin iltapuvussa sekä Johnathon Arndtin, Butanin, EFFY Jewelryn, Nigaamin ja Arzanon koruissa.

Female Vocalist of the Year -kategoriassa myös ehdolla ollut Kelsea Ballerini sekä New Artist of the Year -voittaja Maren Morris edustivat molemmat Michael Costellon iltapuvuissa, Jennifer Nettles oli tyylikäs J. Mendelin luomuksessa.

Vocal Duo of the Year -kategoriassa ehdolla olleen Maddie & Tae -yhtyeen Maddie Marlow ja Taylor Dye poseerasivat tietenkin yhdessä punaisella matolla, Maddien vihreä iltapuku on Jay Godfreyn mallistoa ja Taylorin printtiluomus Nicole Millerin mallistoa.

Nicole Kidman oli tyylikäs Guccin iltapuvussa ja Fred Leightonin koruissa, Nicolen mies Keith Urban oli ehdolla peräti neljässä palkintokategoriassa! Lauren Alaina ihastutti Monique Lhuillierin mekossa, Alexis Bittarin ja Kasanen koruissa sekä Topshopin korkkareissa, Jennifer Garner oli tyylikäs Jenny Packhamin iltapuvussa ja David Webbin koruissa.

 Jessie James Decker sädehti Jay Godfreyn iltapuvussa, Aly Raisman ihastutti Hailey Paigen iltapuvussa ja Judith Leiberin clutchissa, ja Simone Biles edusti ABS by Allen Schwartz -merkin paljettiluomuksessa.

 Alyn ja Simonen joukkuekaveri Gabby Douglas oli tyylikäs Rubin Singerin mekossa, gaalassa yhdessä Dixie Chicksin kanssa esiintynyt Beyoncé oli upea ilmestys Zuhair Muradin iltapuvussa ja Lorraine Schwartzin korvakoruissa, ja Entertainer of the Year -palkinnon jakanut Taylor Swift säväytti Julien Macdonaldin iltapuvussa sekä Stuart Weitzmanin sandaaleissa.

Kuvat/Pics InStyle.com, JustJared.com, People.com.

Ei kommentteja: