torstai 30. kesäkuuta 2016

Coachella 2016

Festarikesä on kovassa käynnissä myös täällä Suomessa, ja lehdissä sekä blogeissa näkee paljon juttuja otsikolla "Mitä pukea festareille?" Maailmankuulut Coachella-festivaalit järjestettiin Kaliforniassa huhtikuussa, tässä parhaiten pukeutuneiden julkkiskävijoiden vinkit siihen omaan festarityyliin!

15.4.

 Bloggaajasiskokset Dani ja Aimee Song osallistuivat Revolven Welcome to the Desert -pirskeisiin, Emily Ratajkowski nähtiin PopSugarin juhlissa Jonathan Simkhain mekossa.

 Myös Rachel Hilbert, Devon Windsor ja Olivia Culpo osallistuivat PopSugarin juhliin, kaikki Jonathan Simkhain valkoisiin mekkoihin pukeutuneina.

16.4.

 Olivia Culpolla oli kiireinen päivä. Olivia saapui festareille helikopterikyydillä, osallistui Bai Beveragesin brunssille Diane von Furstenbergin mekkoon pukeutuneena, sekä poseerasi kuvaajille Rachel Zoen Zoeasis-juhlissa suunnittelijan mekossa, Chloén laukussa ja Stuart Weitzmanin sandaaleissa.

 Zoeasis-pirskeissä nähtiin myös Emma Roberts, Jamie Chung puolestaan kuvattiin Levi's:in tapahtumassa Zimmermannin mekkoon ja Grey Cityn nilkkureihin pukeutuneena.

 Kendall Jenner nähtiin PERVERSE-aurinkolasien teltalla, Olivia Holt kuvattiin Cotton On -merkin flanellipaita lanteilla, ja Whitney Portin festariasu koostui Rebecca Minkoffin mekosta, laukusta ja kengistä sekä Dannijon kaulakorusta.

17.4.

 Joanne Frogatt, Louise Roe ja Troian Bellisario osallistuivat Retreat Palm Springs -pirskeisiin, Louisen kaftaani on MISA Los Angeles -merkin mallistoa.

 Ashley Benson kuvattiin Revolve Desert Housessa Lovers + Friends -merkin mekkoon, Donatiennen laukkuun, Established Jewelryn koruihin ja Rayen korkkareihin pukeutuneena, Nina Dobrev nähtiin tyylikkäässä asussa.

Victoria's Secret -mallit Jasmine Tookes, Romee Strijd ja Taylor Hill nauttivat auringonlaskusta.

Kuvat/Pics HarpersBazaar.com, InStyle.com, JustJared.com, People.com.

Ei kommentteja: