tiistai 7. kesäkuuta 2016

CFDA Fashion Awards 2016

Eilen juhlittiin CFDA Fashion Awards -gaalaa, tässä parhaat pukeutujat!

 Rosie Huntington-Whiteley, Alessandra Ambrosio ja Ashley Graham edustivat upeina Michael Kors Collectionin iltapuvuissa.

 Jessica Chastain ja Alexa Chung luottivat Prabal Gurungin mekkoihin, Hilary Rhoda oli upea ilmestys Monique Lhuillierin luomuksessa.

 Ciara edusti Roberto Cavallin mekossa ja Stuart Weitzmanin sandaaleissa, Heidi Klum oli tyylikäs Roland Mouret'n iltapuvussa, Lorraine Schwartzin koruissa ja Olgana Parisin sandaaleissa, ja Karlie Kloss ihastutti Rosie Assoulinin mekossa sekä Stuart Weitzmanin korkkareissa.

 Jamie Chung oli tyylikäs Banana Republicin iltapuvussa, Vera Wang ja Rachel Roy edustivat tietenkin omien mallistojensa iltapuvuissa.

 Kirsten Dunst edusti Rodarten midimekossa, Elsa Hosk sädehti Naeem Khanin haalarissa, ja Jourdan Dunn oli upea ilmestys Jonathan Simkhain iltapuvussa.

 Olivia Palermo ihastutti Carolina Herreran mekossa, Riley Keough edusti päästä varpaisiin Proenza Schouleriin pukeutuneena, ja Taylor Hill oli kaunis Thakoonin herkässä mekossa.

 Emily Weiss erottui joukosta Baja Eastin housuasussa, Jasmine Tookes sädehti Swarovskin timanteilla kirjaillussa Prabal Gurungin mekossa, ja Josephine Skriver edusti Sachin + Babi:n luomuksessa.

Olivia Culpo ja America Ferrera olivat tyylikkäitä Kate Spade New Yorkin asukokonaisuuksissa, Sara Sampaio edusti Diane von Furstenbergin mekossa ja Christian Louboutinin korkkareissa.

Samira Wiley ihastutti Milly Couturen mekossa, Gillian Jacobs oli tyylikäs Tanya Taylorin mekossa.

Kuvat/Pics HarpersBazaar.com, InStyle.com, People.com.

Ei kommentteja: