torstai 9. kesäkuuta 2016

Cannes 2016, p.3

19.5.

 amFAR -gaala kokosi julkkikset yhteen hyvän asian puolesta. Katy Perry säväytti Marchesan luomuksessa ja Harry Winstonin korvakoruissa, Heidi Klum oli tyylikäs Versacen iltapuvussa, Lorraine Schwartzin koruissa ja Giuseppe Zanottin sandaaleissa, ja Lily Donaldson sädehti Pradan iltapuvussa.

 Jourdan Dunn oli tyylikäs DSquared2:n iltapuvussa ja de Grigosonon koruissa, Barbara Palvin ihastutti Armani Privén tyllimekossa, ja Karlie Kloss edusti Marchesan iltapuvussa, Chopardin koruissa sekä Giuseppe Zanottin sandaaleissa.

 Eva Herzigova erottui joukosta Christian Diorin minimekossa ja viitassa sekä Chopardin koruissa, Jessica Hart oli upea ilmestys Miu Miun iltapuvussa, ja Toni Garrn sädehti Elie Saabin pitkähihaisessa minimekossa sekä Piaget'n koruissa.

 Isabeli Fontana edusti Alexandre Vauthierin iltapuvussa ja Chopardin koruissa, Izabel Goulart oli upea ilmestys Zuhair Muradin vatsan paljastavassa iltapuvussa ja de Grigosonon koruissa, ja Jacquelyn Jablonski täydensi valkoasuisen kolmikon Jason Wun luomukseen pukeutuneena.

 Liya Kebede oli rennon tyylikäs Azzedine Alaian pitsimekossa, Chanel Iman edusti upeana Marchesan luomuksessa, ja Natasha Poly keräsi katseet Roberto Cavallin läpikuultavassa iltapuvussa.

20.5.

Charlize Theron edusti Givenchy Haute Couturen mekossa Last Face -elokuvan pressitilaisuudessa, Adele Exarchopoulos oli tyylikäs Louis Vuittonin printtimekossa.

Bella Heathcote edusti Giambattista Valli Haute Couturen mekossa ja Giuseppe Zanottin korkkareissa The Neon Demon -elokuvan pressitilaisuudessa, Elle Fanning ihastutti Chanelin minimekossa ja Brian Atwoodin korkkareissa. The Neon Demon -elokuvan ensi-illassa Elle oli upea ilmestys Zuhair Murad Couturen luomuksessa...

...Bella sädehti Armani Privén minimekossa, Tod's:in clutchissa ja Miu Miun korkkareissa, ja Kirsten Dunst keräsi katseet Maison Margielan keltaisessa iltapuvussa. Charlize Theron edusti Last Face -ensi-illassa Christian Dior Haute Couturen puvussa, Cartierin koruissa ja Christian Louboutinin korkkareissa.

Last Face -ensi-illassa nähtiin myös Zuhair Murad Couturen asuun ja Bulgarin koruihin pukeutunut Alessandra Ambrosio, Alexandre Vauthierin iltapuvussa säväyttänyt Izabel Goulart, Roberto Cavallin iltapuvussa ja Chopardin koruissa edustanut Juliette Binoche....

...sekä valkoisiin asuihin luottaneet Vanessa Paradis ja Kat Graham. Elle Fanning jatkoi vielä iltaa The Neon Demon -elokuvan jatkopirskeisiin, joissa hän ihastutti Alexander McQueenin mekkoon pukeutuneena.

22.5.

Cannesin filmifestivaalit päättyivät palkintogaalaan, jossa Kirsten Dunst edusti Valentino Haute Couturen iltapuvussa sekä Chopardin koruissa.

Kuvat/Pics JustJared.com, People.com, Zimbio.com.

Ei kommentteja: