maanantai 2. toukokuuta 2016

2016 White House Correspondents' Dinner

Vuotuinen White House Correspondents' Dinner järjestettiin lauantai-iltana, tässä parhaat pukeutujat!

Karlie Kloss edusti Derek Lamin iltapuvussa, Emma Watson erottui joukosta Osmanin housuasussa, ja Katie Lowes oli tyylikäs Talbot Runhofin iltapuvussa, Tyler Alexandran clutchissa ja Norman Silvermanin sekä Nigaamin koruissa.

Jaimie Alexander keräsi katseet Christian Sirianon merenneitoluomuksessa ja Kwiatin koruissa, Adriana Lima säväytti Juan Carlos Obandon iltapuvussa, ja Nina Dobrev edusti Kaufmanfrancon luomuksessa.

 Pinkki oli illan yllättävä suosikkiväri. Sophia Bush ihastutti Michael Korsin pitkähihaisessa iltapuvussa, Bellamy Young kimmelsi Georges Hobeikan iltapuvussa, Edie Parkerin clutchissa ja Nigaamin koruissa, ja LaLa Anthony oli tyylikäs Roland Mouret'n iltapuvussa.

 Kendall Jenner edusti Vivienne Westwoodin couture-iltapuvussa ja Lorraine Schwartzin koruissa, Shonda Rhimes sädehti vaaleassa asukokonaisuudessa, ja Priyanka Chopra oli upea ilmestys Zuhair Muradin luomuksessa.

 Ashley Graham ja Lisa Edelstein luottivat punaiseen, Michelle Dockery ihastutti Cushnie et Ochsin keltaisessa iltapuvussa ja Tiffany & Co:n koruissa.

 Emily Ratajkowski edusti Monique Lhuillierin luomuksessa, Lais Ribeiro oli upea ilmestys Sophie Thealletin iltapuvussa ja Talento Joaisin timanttikorvakoruissa, ja AnnaLynne McCord säteili INGIE Paris -merkin tähtikuvioisessa iltapuvussa.

Kuvat/Pics HarpersBazaar.com, InStyle.com, JustJared.com, People.com.

Ei kommentteja: