maanantai 23. toukokuuta 2016

2016 Billboard Music Awards

Eilen jaettiin Billboard Music Awardsit, tässä parhaat pukeutujat!

Ciara juonsi gaalan yhdessä Ludacrisin kanssa, ja vaihtoi asuaan toinen toistaan upeampaan useaan kertaan illan aikana! Ciara edusti punaisella matolla Phillip Pleinin hopeisessa iltapuvussa ja Casadein korkkareissa, vaihtoi sitten Michael Costellon liehuvaan mustaan haalariin, ja Ciaran seuraava asu koostui Roberto Cavallin minumekosta sekä Giuseppe Zanottin korkkareista.

 Ciara ehti illan aikana edustamaan myös Galia Lahavin mustassa iltapuvussa sekä Michael Costellon viininpunaisessa samettiluomuksessa.

 Kristen Bell yllätti Jonathan Simkhain haalarissa, Zendaya oli supertyylikäs Calvin Klein Collectionin topissa ja hameessa, ja Laverne Cox keräsi katseet Michael Costellon luomukseen pukeutuneena.

 Jessica Alba ihastutti Zuhair Muradin pikkumustassa ja Stuart Weitzmanin ylipolvensaappaissa, Lucy Hale asusti oman Zuhair Muradin mekkonsa Rauwolfin clutchilla ja Giuseppe Zanottin sandaaleilla, ja Heidi Klum oli tyylikäs Alfredo Villalban mekossa sekä Christian Louboutinin korkkareissa.

Mila Kunis edusti Zuhair Muradin mekossa ja Neil Rodgersin sandaaleissa, Keke Palmer säväytti House of Harlow 1960 -merkin mekossa.

Kelly Rowland oli upea ilmestys Labourjoisien iltapuvussa, Kate Beckinsale edusti Hamelin iltapuvussa, Butanin korvakoruissa ja Anya Hindmarchin clutchissa, ja Gwen Stefani poseerasi kuvaajille backstagella Falguni & Shane Peacock -merkin iltapuvussa.

Kuvat/Pics People.com.

Ei kommentteja: