tiistai 3. toukokuuta 2016

2016 MET Gala

Muotiväen odottama vuotuinen MET-gaala järjestettiin eilen New Yorkissa. Tänä vuonna teemana oli Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology, tässä parhaat pukeutujat!

Beyoncé oli upea ilmestys Givenchyn robottihenkisessä iltapuvussa, Rosie Huntington-Whiteley ja Amber Heard edustivat Ralph Lauren Collectionin luomuksissa.

Allison Williams oli upea näky Peter Pilotton iltapuvussa, Claire Danes keräsi katseet Zac Posenin luomuksessa (joka muuten loisti pimeässä!), ja Karolina Kurkova ihastutti Marchesan LED-valokukkasilla kirjaillussa iltapuvussa sekä Graziela Gemsin koruissa.

Myös Poppy Delevigne edusti Marchesassa Orotonin clutchilla asustettuna, Miranda Kerr erottui joukosta Louis Vuittonin topissa, hameessa ja clutchissa, Louis Vuittonin ja Graziela Gemsin koruissa sekä Christian Louboutinin korkkareissa, ja Kylie Jenner muodosti Balmainin "armeijan" yhdessä...

...siskonsa Kim Kardashianin, Alessandra Ambrosion, Jourdan Dunnin...

...Doutzen Kroesin sekä Joan Smallsin kanssa. Karlie Kloss edusti tyylikkäänä Brandon Maxwellin iltapuvussa.

Alicia Vikander ja Taylor Swift edustivat Louis Vuittonin minimekoissa ja merkin asusteissa, Michelle Monaghan säväytti Rosie Assoulinin nahkaluomuksessa.

Nicole Kidman edusti Alexander McQueenin iltapuvussa ja Fred Leightonin tiarassa sekä koruissa, Rachel McAdams oli tyylikäs Valentinon iltapuvussa, ja Zoe Saldana keräsi katseet Dolce & Gabbanan henkeäsalpaavalla laahuksella varustetussa luomuksessa.

Emily Blunt, Lily Aldridge ja Olivia Wilde sädehtivät Michael Kors Collectionin kimaltavissa iltapuvuissa.

Emma Stone ja Jessica Chastain edustivat Pradan iltapuvuissa, Emily Ratajkowski oli tyylikäs Prabal Gurungin iltapuvussa ja Tamara Mellonin sandaaleissa.

Katie Holmes oli upeimmillaan Zac Posenin iltapuvussa ja piikkisuorissa hiuksissa, Kendall Jenner säväytti Atelier Versacen iltapuvussa, Versacen sandaaleissa ja Lorraine Schwartzin timanttikoruissa, ja Naomi Campbell edusti Roberto Cavalli Couturen kauttaaltaan kirjaillussa iltapuvussa.

Alexa Chung erottui joukosta Thakoonin haalarissa ja Anita Kon koruissa, Ivanka Trump asusti Ralph Lauren Collectionin jumpsuitinsa oman Ivanka Trump Collectioninsa koruilla ja asusteilla, ja Emma Watson oli upea ilmestys Calvin Klein Collectionin housuasussa sekä PHYNE by Paige Novickin koruissa.

 Kate Upton hehkui Topshopin iltapuvussa ja Jimmy Choon laukku kädessään, Naomi Watts kimmelsi Burberryn iltapuvussa ja Fred Leightonin koruissa, ja Hannah Davis oli kaunis Zuhair Murad Couturen luomuksessa.

 Bee Schaffer edusti upeana Alexander McQueenin iltapuvussa, Nina Dobrev sädehti Marchesan kullanhohtoisessa luomuksessa.

 Anna Ewers keräsi katseet Jason Wun upealla tekstuurilla varustetussa iltapuvussa, Fei Fei Sun oli tyylikäs Chanelin iltapuvussa.

Kuvat/Pics InStyle.com, JustJared.com, People.com.

Ei kommentteja: