tiistai 6. toukokuuta 2014

2014 Met Gala - best of the rest

SHADES OF RED

Reese Witherspoon oli upea ilmestys Stella McCartneyn pinkissä iltapuvussa, Anne Hathaway asusti Calvin Klein Collectionin iltapukunsa Gianvito Rossin korkkareilla, Rauwolfin clutchilla ja Vhernier Pan di Zuccheron korvakoruilla. Selena Gomez edusti Diane von Furstenbergin iltapuvussa ja Lorraine Schwarzin koruissa.

WHITE WASH

Hailee Steinfeld säteili Prabal Gurungin iltapuvussa ja Van Cleef & Arpelsin koruissa, Victoria Beckham oli kaunis itse suunnittelemassaan iltapuvussa ja Jacob & Co.:n koruissa, parhaana asusteena tietenkin Ralph Lauren Collectionin puvussa edustanut aviomies David! Idina Menzel oli upea ilmestys Donna Karan Atelierin luomuksessa.


BOLD AND BEAUTIFUL


Lupita Nyong'o säväytti Pradan 1920-luvua henkivässä asukokonaisuudessa, Solange Knowles edusti 3.1 Phillip Limin mekossa ja korkkareissa sekä Lorraine Schwarzin koruissa. Rosie Huntington-Whiteley oli kuin muotisoturi Balmainin mekossaan.

SIMPLY STUNNING
Rachel McAdams ihastutti Ralph Lauren Collectionin minimalistiseen iltapukuun pukeutuneena, Kanye West ja Kim Kardashian edustivat kumpikin Lanvinissa. Diane Kruger hehkui Hugo Bossin iltapuvussa ja Edie Parkerin clutchissa.

BLACK AND PLUNGING

Gisele Bundchen oli upea ilmestys Balenciagan rohkeassa iltapuvussa, Cara Delevingne erottui joukosta Stella McCartneyn housuasussa ja koroissa sekä Cartierin koruissa. Georgia May Jagger säväytti Thierry Muglerin iltapuvussa ja Sergio Rossin korkkareissa.

 GOLDEN GIRLS
Leighton Meester säväytti Emilio Puccin kultakirjaillussa iltapuvussa, Karlie Kloss oli upea ilmestys Oscar de la Rentan luomuksessa, ja Kate Mara edusti Valentinon iltapuvussa.

IT'S ALL IN THE DETAILS

 Michelle Monaghan edusti Altuzarran hapsuiltapuvussa ja upeassa riipuksessa, Naomi Watts säväytti Givenchy Couturen luomuksessa, ja Dita von Teese keräsi katseet Zac Posenin kurveja nuolevassa iltapuvussa sekä Roger Vivierin clutchissa.

MODELS IN PASTELS

 Jourdan Dunn edusti Topshopin keltaisessa iltapuvussa ja Lorraine Schwarzin koruissa, Lily Donaldson oli tyylikäs Burberryn iltapuvussa, ja Toni Garrn ihastutti Topshopin iltapuvussa, Stephen Russelin koruissa ja Lee Savagen clutchissa.

FEMININE FEEL

 Alexa Chung edusti Nina Riccin iltapuvussa, Blake Lively oli upea ilmestys Gucci Premièren iltapuvussa ja Lorraine Schwarzin koruissa, ja Amy Adams oli tyylikäs Oscar de la Rentan hopeisessa iltapuvussa ja David Webbin korvakoruissa.

Kuvat/Pics InStyle.com, JustJared.com, People.com.

Ei kommentteja: