maanantai 5. toukokuuta 2014

100th Annual White House Correspondents’ Association Dinner

Lauantaina juhlittiin sadatta kertaa järjestettyä White House Correspondents’ Association Dinner -tapahtumaa, tässä parhaat pukeutujat!

 Katharine McPhee edusti Paule Kan vajaamittaisessa mekossa, Rodon clutchissa ja Bionda Castanan korkkareissa, Freida Pinto säteili Thakoonin iltapuvussa ja Jimmy Choon clutch kädessään. Anne Vyalitsyna asusti Kaufmanfrancon iltapukunsa Calvin Kleinin kultaclutchilla, Renee Puente edusti peplumhelmassa.

 Julia Louis-Dreyfus oli tyylikäs Antonio Berardin iltapuvussa ja Edie Parkerin clutchissa, Taylor Schilling keräsi katseet Zuhair Muradin yönsinisessä luomuksessa Rauwolfin clutchilla ja Marina B:n koruilla asustettuna. Julianna Marguiles edusti Jean Dessés'n vintage-iltapuvussa, Roger Vivierin clutchissa ja näyttävissä korvakoruissa.

 Scandal-sarjassa First Ladya näyttelevä Bellamy Young oli upea ilmestys Romona Kevezan iltapuvussa ja H Sternin koruissa, Olivia Munn oli kaunis J Mendelin iltapuvussa ja Kimberly McDonaldin koruissa, ja Diane Lane edusti Bellamyn tapaan punaisessa.

Lupita Nyong'o sädehti Oscar de la Rentan peplum-iltapuvussa ja yhteensointuvassa clutchissa, Anna Kendrick oli hillityn tyylikäs J Mendelin tummansinisessä iltapuvussa. Irina Shayk erottui joukosta Atelier Versacen jumpsuitiin ja viittaan pukeutuneena.

Kuvat/Pics JustJared.com, People.com.

Ei kommentteja: