perjantai 23. toukokuuta 2014

Cannes 2014: amFAR Cinema Against AIDS Gala

Cannesin vuotuiset filmifestivaalit ovat olleet käynnissä jo reilun viikon, ja kunnollista postausta koko filmifestivaalityylistä tulee sitten festivaalien loputtua! Eilen kuitenkin järjestettiin amFAR Cinema Against AIDS Gala, jota tituleerataan Cannesin glamoureimmaksi illaksi - eikä todellakaan suotta! Tässä siis eilisen gaalan upeimmat asut.

 Rosie Huntington-Whiteley oli tyylikäs Emilio Puccin laskostetussa iltapuvussa, Jimmy Choon clutchissa ja kengissä sekä Bulgarin koruissa, Jessica Chastain edusti Givenchy Couturen iltapuvussa ja Tesiron näyttävässä kaulakorussa, ja Jourdan Dunn säväytti Balmainin midimekossa.

 Jessica Hart edusti pastellisessa iltapuvussa ja Edie Parkerin hauskassa flamingoclutchissa, Toni Garrn oli tyylikäs Redemption Choppers -merkin topissa ja hameessa, ja Liu Wen ihastutti Vionnetin luomuksessa.

 Aishwarya Rai kimmelsi Armani Privén iltapuvussa, Karolina Kurkova oli minimalistisen tyylikäs Christian Diorin liivimäisessä mekossa ja Bulgarin koruissa, ja Bianca Brandolini-D'adda edusti Giambattista Valli Couturen yksityiskohtia täynnä olevassa luomuksessa.

 Bar Refaeli ja Bianca Balti säväyttivät punaisissa iltapuvuissa.

Nicole Scherzinger oli tyylikäs mustassa, Riley Keough erottui joukosta Louis Vuittonin asukokonaisuudessa, ja Izabel Goulart oli kuin prinsessa Emilio Puccin höyhenunelmassa sekä de Grigosonon kaulakorussa.

Kuvat/Pics HarpersBazaar.com, JustJared.com.

Ei kommentteja: