torstai 24. tammikuuta 2013

Art of Elysium Heaven Gala + InStyle & WarnerBros Golden Globes After Party

Art of Elysium Heaven Gala, 01/12/2013

 Rachel Bilson säväytti Valentinon pinkissä leopardimekossa, Analeigh Tipton ihastutti Rafael Cennamon iltapuvussa ja Jaime King edusti punaisessa.

 Camilla Belle oli illan näyttävin Carolina Herreran printtiluomuksessa ja Van Cleef & Arpelsin koruissa, Abigail Spencer ja Stacy Keibler valitsivat merenneitohelmaiset iltapuvut. Stacy asusti Carolina Herreran mekkonsa Judith Leiberin clutchilla ja David Webbin koruilla.

 InStyle & WarnerBros Golden Globe After Party, 01/12/2013

InStylen ja WarnerBrosin järjestämät Golden Globes -jatkot olivat kaikista suosituimmat. Parhaiden pukeutujien TOP 3:seen pääsivät Kate Beckinsale, Freida Pinto ja Miranda Kerr. Kate säteili Guccin mekossa, Judith Leiberin kultaclutch ja Neil Lanen yhteensopiva kaulakoru olivat täydelliset asusteet. Freida ihastutti Antonio Berardin mekossa ja Roger Vivierin asusteissa, Miranda säväytti Zuhair Muradin iltapuvussa ja Salvatore Ferragamon asusteissa.

 Freidan lisäksi myös muut kaunottaret pukeutuivat lyhyempiin mekkoihin. Ashley Madekwe edusti Giorgio Armanin tummanvihreässä mekossa, Ritanin korut, Judith Leiberin clutch ja Saint Laurentin sandaalit täydensivät kokonaisuuden. Selena Gomez kimmelsi Atelier Versacen minimekossa, Lorraine Schwarzin koruissa ja Jimmy Choon korkkareissa, Nina Dobrev oli tyttömäinen Oscar de la Rentan mekkoon ja Jimmy Choon sandaaleihin pukeutuneena. 

Jaime King oli tyylikäs Emilio Puccin valkoisessa iltapuvussa, Berenice Marlohe oli sähäkkä Monique Lhuillierin iltapuvussa ja Swarowskin clutchissa, ja Jamie Chung kimalsi kultakirjaillussa iltapuvussa.

Kuvat/Pics InStyle.com, JustJared.com, JustJaredJr.com.

Ei kommentteja: