perjantai 11. tammikuuta 2013

2013 People's Choice Awards

People's Choice Awardsit jaettiin keskiviikkona Los Angelesissa, tässä suosikkipukeutujani!

 Naomi Watts säväytti Alexander McQueenin iltapuvussa, Jimmy Choon clutchissa ja Jennifer Meyerin koruissa, Favourite Country Artist -palkinnon voittanut Taylor Swift edusti upeana Ralph Laurenin iltapuvussa ja Sutran turkooseissa korvakoruissa.

 Chloe Moretz ihastutti Simone Rochan neon-mekossa ja Casadein korkkareissa, Shay Mitchell oli kaunis ilmestys Giorgio Armanin mekossa, Jimmy Choon koroissa ja Chanelin clutchissa. Myös Lea Michelen yllä nähtiin väriä, Favorite Comedic TV Actress -palkinnon napannut Lea suorastaan sädehti Elie Saabin minimekossa, Anita Kon koruissa ja Jimmy Choon sandaaleissa.

 Brittany Snow edusti Maria Lucia Hohanin sitruunaisessa mekossa, Guiseppe Zanottin hopeakorkkarit ja Judith Leiberin clutch täydensivät kokonaisuuden. Ellen Pompeo puolestaan vastaanotti Favorite Dramatic TV Actress -palkinnon asussa, joka koostui Lanvinin iltapuvusta, vyöstä ja clutchista sekä Sydney Evanin ja Jennifer Mayerin koruista.

Favorite Comedic Actress -palkinnon napannut Jennifer Aniston edusti Christian Diorin nahkamekossa ja Louboutineissa, Favorite Dramatic Movie Actress -palkinnon taas vastaanotti Emma Watson Peter Pilotton minimekkoon ja Tabitha Simmonsin korkkareihin pukeutuneena. Katy Perry puolestaan pokkasi sekä Favorite Music Video - että Favourite Pop Artist -palkinnot, juhla-asu koostui Valentinon mekosta, Jimmy Choon korkkareista ja Sylva & Cie -merkin korvakoruista.

Kuvat/Pics InStyle.com, JustJared.com, People.com.

Ei kommentteja: