sunnuntai 13. tammikuuta 2013

2013 Critics' Choice Awards

Palkintokausi käy kuumimmillaan, torstaina jaettiin Critics' Choice -palkinnot ja tänään sitten vuorossa Golden Globesit! Tässä siis Critics' Choice Awardsien suosikkipukeutujani.

 Emily Blunt huokui vanhan Hollywoodin glamouria asussa, joka koostui Miu Miun mekosta, Pradan korkkareista, JustFabin clutchista ja Grazielan koruista, Amanda Seyfried edusti Marios Schwabin mekkoon, Roger Vivierin sandaaleihin ja Lorraine Schwarzin korvakoruihin pukeutuneena. Best Supporting Actress -sarjassa ehdolla ollut Amy Adams oli upea ilmestys Vionnetin iltapuvussa, Jimmy Choon korkkareissa ja Stephen Websterin koruissa, Emmy Rossum säkenöi Carolina Herreran luomuksessa.

Best Supporting Actress -ehdokas Helen Hunt säväytti Philip Armstrong Atelierin iltapuvussa, Rene Caovillan korkkarit ja Martin Katz Fine Jewelryn korut kruunasivat kokonaisuuden. Jaime King oli upea näky Jason Wun iltapuvussa, David Webbin koruissa ja Jill Milanin kultaclutchissa, Kerry Bishe säteili Pamella Rolandin syväänuurretussa iltapuvussa.

Best Actress -sarjassa ehdolla ollut Jennifer Lawrence oli dramaattinen Prabal Gurungin iltapuvussa, Jimmy Choon laukku ja Chopardin korut täydensivät kokonaisuuden. Eva Longoria ihastutti Monique Lhuillierin iltapuvussa ja Salvatore Ferragamon clutchissa, Naomi Watts säväytti Emilio Puccin iltapuvussa, Edie Parkerin clutchissa ja Irene Neuwirthin koruissa.

Nähtiin siellä iltapukujen seassa myös lyhyempiä mekkoja! Octavia Spencer oli tyylikäs Tadashi Shojin mekossa ja Irene Neuwirthin korvakoruissa, Leslie Mann yllätti Honorin pinkissä mekossa, Jimmy Choon koroissa ja Tiffany's-merkin clutchissa. Best Actress -ehdokas Marion Cotilllard hehkui Zuhair Muradin upeassa mekossa, Jimmy Choon nudekorkkarit ja Christian Louboutinin vaalea clutch olivat sopivan hillityt asusteet. Nina Dobrev kimmelsi Monique Lhuillierin mekossa ja Brian Atwoodin remmisandaaleissa.

Kuvat/Pics InStyle.com, OnCelebrity.com, People.com, Zimbio.com.

Ei kommentteja: