sunnuntai 2. joulukuuta 2012

2. The best of the week, 47

MONDAY

 Olivia Palermo kuvattiin Nykissä, Old Navyn keltainen villakangastakki ja suloiset loaferit nostivat arkiasun uudelle tasolle! Jennifer Lawrence vieraili Jay Lenon talk show'ssa T by Alexander Wangin mekkoon, Pomellaton rannekoruun ja Alexandre Birmanin upeisiin korkkareihin pukeutuneena.

TUESDAY

 Diane Kruger ihastutti Jaeger-leCoultren myymälän avajaisissa Jason Wun jumpsuitiin ja clutchiin sekä Giuseppe Zanottin korkosandaaleihin pukeutuneena.

WEDNESDAY

 Cheryl Cole illasti Zuma-ravintolassa The Row'n nahkamekossa ja Jimmy Choon korkkareissa, Kim Kardashian taasen nähtiin punaisessa nahkahameessa Los Angelesissa.

THURSDAY

 Celine Dion säteili Bambi Awardseissa Düsseldorfissa J. Mendelin iltapuvussa, Olivia Palermon gaala oli Marie Claire Prix de la Moda Awardsit Madridissa ja iltapuku Christian Diorin mallistoa.

SUNDAY

 Sunnuntaina järjestettiin Evening Standard Theatre Awardsit Lontoossa. Felicity Jones, Jourdan Dunn ja Cara Delevingne säteilivät kaikki Burberry Prorsumin luomuksissa.

BEST DRESSED OF THE WEEK: MIRANDA KERR

 Viime viikko oli julkkisten osalta melko hiljainen USA:ssa vietetyn kiitospäivän vuoksi, mutta Miranda Kerr jaksoi ihastuttaa tyylillään! Maanantaina Miranda kuvattiin Nykissä asussa, joka koostui mustasta puserosta, Balenciagan printtihameesta, Lanvinin korkkareista, Givenchyn laukusta ja Linda Farrow'n aurinkolaseista, ja myöhemmin samana päivänä Miranda edusti Victoria's Secretin tapahtumassa punaisessa pikkumekossa. Tiistaina Miranda kuvattiin jälleen tyylikkäänä, Valentinon niittikorkkarit olivat ihana yksityiskohta.

Keskiviikkona Miranda ihastutti asussa, joka koostui Acnen neuleesta, Balenciagan nahkatakista, upeasta maksihameesta, Tabitha Simmonsin nilkkureista ja Christian Louboutinin laukusta. Perjantaina Mirandan yllä nähtiin punaista, Isabel Marantin neuletakki ja pusero saivat seurakseen nahkahousut ja Manolo Blahnikin korkkarit. Ja lauantaina Mirandan muotiviikon kruunasi asu, joka koostui Isabel Marantin farkkutakista ja bootseista, J Brandin paidasta ja nahkahameesta, Alexander Wangin laukusta ja Rag & Bonen hatusta. Jos näistä asuista ei saa inspiraatiota niin en tiedä mistä saa! 

Kuvat/Pics HuffingtonPost.comInStyle.com, InStyle.co.uk, JustJared.com, OnCelebrity.com, People.com.

Ei kommentteja: