tiistai 11. joulukuuta 2012

11. Christmas presents

Joululahjatoiveita ja joululahjavinkkejä samassa paketissa, olkaa hyvät!

 Minulla on aika vähän toiveita täksi jouluksi, mutta uusi hajuvesi tulisi tarpeeseen ja parhaaksi vaihtoehdoksi on osoittautunut Clean-sarjan Cotton T-Shirt (45 €, Sokos). Täydelliset kiharat tuottavaa laitetta etsin yhä, lämpörullia en olekaan vielä kokeillut (Remington 39,95 €, Sokos). Ystävälle tai siskolle kauneuslahjaksi kävisi vaikka kiva kynsilakka (3,95 €, Gina Tricot).

 Meillä jouluun kuuluu aina pelien pelaaminen! Itse olen tietovisatyyppisten pelien ystävä, ja paketista soisin löytyvän jonkun näistä (TriBond 27,90 € Lekmer, Bezzerwizzer 57,65 € ja Trivial Pursuit Master 39,95 € CdOn).

 Eikä joulua ilman kirjalahjoja: Lauren Conradin uusi Beauty-kirja (20 €, Booky.fi) sopii kauneus- ja Lauren-faneille, Whitney Portin True Whit-opus (16,90 €, Booky.fi) taas antaa neuvoja kokonaisvaltaiseen tyylikkyyteen.

 Jouluna on tärkeintä että on mukava olla. OBH Nordican niskahierontalaite (17,90 €, CdOn) sopisi ainakin tälle jäykkäilijälle, kynttilä (4,95 €, H&M) ja pyjamahousut (14,95 €, H&M) taas ovat takuuvarmoja lahjoja kenelle tahansa.

 Itse tykkään myös pienistä paketeista, ja sirot korvakorut olisivatkin toivelistalla. Tyylitietoiselle ystävälle taas voisi ostaa näyttävän statement-kaulakorun (Kenneth Jay Lane 39 €, Adia Kibur 25 € ja Kenneth Jay Lane 14,90 €, kaikki ShopBob).


Ja kukapa ei haluaisi puhelimelleen uutta jouluilmettä (31,90 € CaseMate ja 39 € Ted Baker, molemmat Stockmann)!

                                  
Aina varteenotettava lahja on myös lahjakortti - ainakin silloin lahjansaaja löytää jotain varmasti mieleistä! Ihania ovat mielestäni myös itse tehdyt lahjakortit, jotka sisältävät esimerkiksi laatuaikaa ystävän kanssa.

Kuvat/Pics Booky.fi, CdOn.com, HM.com, GinaTricot.com, LekMer.fi, ShopBob.com, Sokos.fi, Stockmann.fi.

Ei kommentteja: