sunnuntai 16. joulukuuta 2012

16. PFW s/s 2012 celebs

Viimeisen eli Pariisin muotiviikon julkkistyylit, seuraavaksi sitten siirrytäänkin itse kevätmallistoihin!

Rachel Zoe

 Rachel Zoe nähtiin sekä Lanvinin näytöksessä, Chloén ja Givenchyn näytöksien jatkobileissä että Giambattista Vallin näytöksessä, tärkeimpänä pukeutumiselementtinä leveälahkeiset housut!

Hedvig Opshaug

 Bloggari Hedvig Opshaug edusti minimitassa ja nilkkureissa, ensimmäisessä asussa sekä hame että bootsit ovat Isabel Marantin mallistoa.

 Dree Hemingway katsasti Carvenin näytöksen merkin koulutyttöhenkiseen mekkoon pukeutuneena, Arizona Muse ihastutti DVF loves Purple -pirskeissä Diane von Furstenbergin mekossa. Poppy Delevingne poseerasi kuvaajille ennen Louis Vuittonin näytöstä.

Olivia Palermo ja LeeLee Sobieski edustivat Christian Diorin asuissa ennen merkin näytöstä, Scarlett Johansson pukeutui myös Diorin mekkoon Tods Signature Collectionin julkaisutapahtumaan.

 Muotiviikon aikana järjestettiin myös MAC:in ja Carine Roitfeldin emännöimä Le Bal. Cara Delevingne Emilio Puccin iltapuvussa, Joan Smalls Guccin luomuksessa ja Irina Lazareanu todistivat, että malleilta onnistuu myös juhliminen!

Emma Stone ja Amanda Seyfried katsastivat Miu Miun näytöksen merkin hyvin erityylisissä asukokonaisuuksissa, Berenice Bejo ihastutti Louis Vuittonin näytöksessä merkin räväkässä asussa.

Kuvat/Pics HarpersBazaar.com, InStyle.com.

Ei kommentteja: