torstai 21. tammikuuta 2016

ELLE's 2016 Women in Television Dinner

USA:n ELLE järjesti eilen illalliset television ihanimmille naisnäyttelijöille, tässä parhaat pukeutujat!

Meghan Markle oli tyylikäs Dolce & Gabbanan mekossa, DanniJon koruissa ja Aquazurran korkkareissa, Priyanka Chopra keräsi katseet Vionnetin korkeahalkioisessa mekossa, Rauwolfin clutchissa ja Christian Louboutinin korkkareissa, ja Jordana Brewster edusti Victoria Beckhamin mekossa sekä Stuart Weitzmanin sandaaleissa.

 Olivia Wilde oli tyylikäs Marc Jacobsin mekossa ja nahkaakissa sekä Kurt Geigerin korkkareissa, Yara Shahidi edusti Thomas Wylden ruutumekossa ja Via Spigan sandaaleissa, ja Tracee Ellis Ross ihastutti Chloén mekossa, Lisa Aisnerin koruissa ja Kurt Geigerin korkkareissa.

 Aja Naomi King säteili vaaleassa asukokonaisuudessa, Nina Dobrev edusti Antonio Berardin iltapuvussa, Rauwolfin clutchissa ja Hearts on Fire -merkin koruissa, ja Constance Wu toi valkoiseen mekkoonsa potkua Kate Spade New Yorkin vihreällä clutchilla.

Kirsten Dunst edusti Marc Jacobsin mekossa, Fred Leightonin koruissa ja Olgana Paris -merkin sandaaleissa, myös Samira Wiley ja Lana Parrilla onnistuivat tummanpuhuvissa juhlatyyleissään.

Kuvat/Pics InStyle.com, JustJared.com, People.com.

Ei kommentteja: