tiistai 12. tammikuuta 2016

After the party come...

...the after parties! Golden Globe -gaalan jälkeen tähdet suuntasivat jatkoille, tässä parhaat pukeutujat!

InStylen ja Warner Brosin järjestämät pirskeet olivat ylivoimaisesti suosituimmat. Katherine McPhee edusti Badgley Mischkan iltapuvussa ja Lorraine Schwartzin korvakoruissa, Jennifer Lopez vilkutti kuvaajille Roland Mouretin iltapuvussa ja Judith Leiberin clutchissa, ja Jamie Chung oli tyylikäs Kaufmanfrancon iltapuvussa sekä Jimmy Choon clutchissa.

 Nikki Reed hehkui Naeem Khanin iltapuvussa, Monique Lhuillierin clutchissa ja Bavnan korvakoruissa, Kate Bosworth erottui joukosta Dolce & Gabbanan housuasussa, ja Alexandra Daddario kimmelsi Reem Acran luomuksessa.

 Caitriona Balfe edusti Alexander Wangin iltapuvussa ja Fred Leightonin korvakoruissa, Nina Dobrev ihastutti Max Azria Atelierin iltapuvussa, Anne Sisteronin koruissa ja Yliana Yepezin clutchissa, ja Lea Michele oli tyylikäs Michael Kors Collectionin iltapuvussa sekä Lorraine Schwartzin näyttävissä koruissa.

 Victoria Justice säväytti Bao Tranchin iltapuvussa ja Swarovskin koruissa, Skyler Samuels edusti John Gallianon vintage-iltapuvussa, ja Olivia Holt ihastutti Marchesan iltapuvussa.

 Kylie Jenner oli kuin prinsessa Labourjoisien topissa ja hameessa sekä Lorraine Schwartzin koruissa, Michelle Monaghan oli tyylikäs Prabal Gurungin iltapuvussa, Jimmy Choon clutchissa ja Jennifer Fisherin koruissa, ja Selena Gomez edusti J. Mendelin iltapuvussa sekä Jacob & Co.:n koruissa. 

 Nathalie Emmanuel edusti Ermanno Scervinon mekossa, Jimmy Choon clutchissa, Anita Kon ja Tiffany & Co.:n koruissa sekä Nicholas Kirkwoodin korkkareissa, Becca Tobin oli tyylikäs Mason by Michelle Mason -merkin iltapuvussa, ja Mirelle Enos ihastutti vaaleansinisessä iltapuvussa.

 Serayah keräsi katseet SAFiYAAn kirkkaankeltaisessa iltapuvussa ja Swarovskin clutchissa, Ashley Madekwe ihastutti Monique Lhuillierin mekossa ja Tamara Mellonin sandaaleissa, ja Katherine Hughes oli tyylikäs Hervé Légerin iltapuvussa.

 Sarah Hyland edusti Amanda Wakeleyn iltapuvussa ja Lorraine Schwartzin koruissa, Yael Grobglas ihastutti Black Halon iltapuvussa ja Forevermarkin koruissa, ja Katherine McNamara oli tyylikäs Nicholas-merkin iltapuvussa.

Taraji P. Henson esitteli voittamaansa Golden Globea Stella McCartneyn iltapuvussa, Krysten Ritter nähtiin Weinstein Companyn ja Netflixin jatkoilla Osmanin iltapuvussa, ja Emilia Clarke edusti HBO:n järjestämissä pirskeissä Dolce & Gabbanan mekossa sekä Jimmy Choon sandaaleissa.

Kuvat/Pics InStyle.com, JustJared.com, People.com, Zimbio.com.

Ei kommentteja: