maanantai 7. joulukuuta 2015

7. Linnan Juhlat 2015

Eilen juhlittiin jälleen Suomen itsenäisyyspäivää Linnan juhlissa, tässä suosikkini juhlavieraista!

Oopperalaulaja Mari Palo sädehti Teemu Muurimäen suunnittelemassa iltapuvussa, näyttelijä Tiina Lymi oli illan kuningatar Mert Otsamon luomuksessa, ja radiojuontaja Laura Haimila edusti Katri Niskasen suunnittelemassa iltapuvussa.

Myös SDP:n kansanedustaja Nasima Razmyarin iltapuku oli Katri Niskasen käsialaa. Presidentin puoliso Jenni Haukio edusti upeana Sari Nordströmin suunnittelemassa puvussa, painija Petra Olli oli tyylikäs tummansinisessä iltapuvussa. 

 Satu Taiveaho säväytti hiuksia myöten pinkissä asukokonaisuudessa, vihreiden kansanedustaja Heli Järvinen oli tyylikäs kuosi-iltapuvussa, ja Jaana Pelkonen edusti jälleen kerran upeana Teemu Muurimäen pinkissä luomuksessa.

 SDP:n kansanedustaja Maria Guzenina-Richardson ihastutti Dolce & Gabbanan hempeässä kukkailtapuvussa, hiukset olisi tosin voinut laittaa etiketin mukaisesti kauniisti kiinni! Elokuvaohjaaja Taneli Mustosen vaimo Ella Mustonen oli tyylikäs Katri Niskasen iltapuvussa, SDP:n Sanna Marin edusti Marimekon printti-iltapuvussa.

 Golfaaja Minea Blomqvist-Kakko sädehti tummansinisessä, breikkaaja Anniina Tikka edusti Patisse A Lodyn ja Kaisa Niemisen suunnittelemassa iltapuvussa, ja räppäri Ruudolfin vaimo Suvi-Tuulia Kulmala oli upea ilmestys sinisessä pitsi-iltapuvussa.

 Korusuunnittelija ja kultaseppä Saija Saarela oli näyttävä ilmestys Mert Otsamon sametti-iltapuvussa ja itse suunnittelemissaan koruissa, Kokoomuksen kansanedustaja Saara-Sofia Sirén edusti MyOlssonin printtiluomuksessa, ja toimittaja Sari Helin kimmelsi Bagdley Mischkan iltapuvussa sekä Aarikan koruissa.

Kuvat/Pics Aamulehti.fi, Anna.fi, Iltalehti.fi, Iltasanomat.fi, MeNaiset.fi.

Ei kommentteja: