tiistai 15. joulukuuta 2015

15. 2015 Venice Film Festival Style Queens: Diane Kruger & Elizabeth Banks

Syyskuussa järjestettiin Toronton filmifestivaalien lisäksi myös Venetsian filmifestivaalit. Festivaalit olivat tuttuun tapaan täynnä pukuloistoa, mutta tuomaristoon kuuluneet Diane Kruger ja Elizabeth Banks veivät voiton toinen toistaan upeammilla tyyleillään.

Diane saapui Venetsiaan 1.9. Thakoonin vaatteisiin, Janessa Leonen hattuun ja Komonon aurinkolaseihin pukeutuneena, seuraavana päivänä Diane nähtiin tuomareiden photocall-tilaisuudessa Preenin mekossa...

...Everest-elokuvan ensi-illassa Pradan iltapuvussa ja Lee Savagen clutchissa, ja vielä avajaisillallisilla Cushnie et Ochsin punaiseen haalariin pukeutuneena.

4.9. Diane edusti Black Mass -elokuvan ensi-illassa päästä varpaisiin Bossiin pukeutuneena, 9.9. hän säteili 11 Minutes -elokuvan ensi-illassa Oscar de la Rentan iltapuvussa ja Rauwolfin clutchissa, ja seuraavana päivänä järjestetyssä päätösgaalassa Diane oli upea ilmestys Valentinon luomuksessa.

Elizabeth edusti 2.9. järjestetyssä tuomariston photocall-tilaisuudessa Dolce & Gabbanan mekossa ja Stuart Weitzmanin korkkareissa, sekä sädehti Everest-elokuvan ensi-illassa Dolce&Gabbanan iltapuvussa ja clutchissa sekä Eva Fehrenin, Jemma Wynnen ja EF Collectionin koruissa.

Seuraavana päivänä Elizabeth kuvattiin Jonathan Simkhain pitsimekossa, sekä Beasts of No Nation -elokuvan ensi-illassa Elie Saabin iltapukuun, Borgionin ja Djulan koruihin, Jimmy Choon clutchiin sekä Christian Louboutinin sandaaleihin pukeutuneena.

4.9. Elizabeth ihastutti Black Mass -elokuvan ensi-illassa Andrew Gn:n iltapuvussa, 6.9. Elizabeth edusti A Bigger Splash -elokuvan ensi-illassa Marchesan mekkoon, Anne Sisteronin koruihin ja Jimmy Choon sandaaleihin pukeutuneena, ja 12.9. järjestetyssä päätösgaalassa Elizabeth käänsi katseet Emilia Wicksteadin luomukseen pukeutuneena.

Kuvat/Pics HarpersBazaar.com, InStyle.com, JustJared.com, People.com.

Ei kommentteja: