keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Fall 2011 trends: Boho Babe

Niin se syksy vaan saapuu, onneksi tuoden mukanaan myös ihanat syysvaatteet! Syksyn muotinäytöksiä ja nettikauppojen valikoimaa katselemalla olen bongannut syksyn isoimpia trendejä, tässä ensimmäinen eli boheemi, 70-luvulta vaikutteita saanut tyyli. 

 -Etro, Tommy Hilfiger, Anna Sui-

Kuoseja nähtiin paljon näytöslavoilla, paras vinkki eri kuosien sekoittamiseen on pitää värit yhteensointuvina. Yönsininen on yksi syksyn trendiväreistä, tämä sinisen rakastaja tykkää!

-Roberto Cavalli, Elie Tahari, James Long-
 
 Maksimekkoja ei tarvitse haudata kaappiin kesän loppuessa, lisätään vain huivi kaulaan, nilkkurit jalkaan tai vaikka Elie Taharin esimerkin mukaan samanväriset sukkikset.

 -Mulberry, Tory Burch, Milly-

Boheemeja vaikutteita yhdistettiin myös klassisempaan tyyliin: polvimittaiset röyhelömekot saivat seurakseen korkeakorkoisia nahkasaappaita ja istuvia takkeja.

 -Matthew Williamson, Pringle of Scotland, Isabel Marant-

Vaatekappaleista tunnusomaisin tälle tyylille on tietenkin poncho. Myös kirjoneuletakit, höyhenkorut ja hapsut ovat kovassa huudossa tällä hetkellä.

Tein tietysti kollaaseja asuista, joilla tätä trendiä voisi koittaa. Valitsin vain sellaisia vaatteita ja asusteita, jotka maksavat alle 100 €. Toki tyyliä voi koittaa myös yksittäisten vaatekappaleiden kera, esim. ponchon ja pillifarkkujen yhdistelmä on mielestäni tosi kiva (vielä kun löytyisi se itselle sopiva poncho jostain!).

 -hattu 12,95 H&M, laukku 12,95 H&M, paita 24,95 Gina Tricot, farkut 29,95 H&M, nilkkurit 39,95 H&M-

Leveälahkeiset farkut huokuvat 70-lukua, samoin ihana huopahattu. Konjakinväriset asusteet sitovat kokonaisuuden kivasti yhteen.

 -poncho 14,95 Gina Tricot, mekko n. 60 € Topshop, sormus 4,90 Forever21, laukku 9,40 Forever21, korkkarit n. 91 € Topshop-

Iltamenoihin pikkumekko saa seurakseen upeat karvapintaiset korkkarit ja asusteet yhteensointuvissa väreissä, poncho lämmittää syksyn viilenevässä illassa.

 -poncho 19,95 H&M, jumpsuit n. 34 € Topshop, laukku 19,95 H&M, rannekoru n. 7 € Topshop, nilkkurit  n. 41 € Topshop-

Myös jumpsuit saa lisäkäyttöaikaa ponchon avulla, ja saa seurakseen matalapohjaiset nilkkurit sekä pussukkamaisen laukun.

 -neuletakki 29,95 Gina Tricot, maksimekko n. 45 € Topshop, korvikset 9,95 Gina Tricot, tuubihuivi 9,95 Gina Tricot, kiilakorot 95,95 Vagabond/Nelly.com-

Ja lisää kesäsuosikkeja siirtymässä syksyyn! Maksimekko muuntuu arkikelpoiseksi muhkean neuleen ja villahuivin avulla, riikinkukkokorvikset tuovat asuun sitä jotain.

-parka 49,95 H&M, mekko 24,95 Gina Tricot, sukkikset 7,95 H&M, saappaat 49,95 H&M, laukku 33,75 Forever21-

Polvipituisella mekolla pärjää talveen asti, kun sen yhdistää paksuihin sukkahousuihin, pitkävartisiin saapikkaisiin ja ihanaan parkatakkiin.

Näytöskuvat/style pics Style.com.
Tuotekuvat/pieces Forever21, Gina Tricot, H&M, Nelly.com, Topshop.com.

Ei kommentteja: