sunnuntai 25. syyskuuta 2011

The best of the week, 37

Tämä on sitten outside fashionweek -versio, niistä julkkistyyleistä tulossa postausta ihan erikseen!
MONDAY

 Kate Beckinsale shoppaili Los Angelesissa vaaleassa asukokonaisuudessa ja huikeissa mokkakorkokengissä. Emma Roberts ja Sarah Jessica Parker taas osallistuivat I Don't Know How She Does It -elokuvan New Yorkin ensi-iltaan, Emman punainen iltapuku on Tibin mallistoa ja leffan tähti Sarah Jessica valitsi ihonmyötäisen Antonio Berardin iltapuvun.

TUESDAY

 Jennifer Hudson osallistui Women Are Doing Good Awardseihin New Yorkissa, ihana punainen pikkumekko on Giambattista Vallin suunnittelema. Kate Moss nähtiin Lontoossa Stella McCartneyn 40-vuotisjuhlissa Azzaron rusettikoristeiseen jumpsuitiin pukeutuneena, Michelle Monaghan taas söpöili Machine Gun Preacher -elokuvansa Nykin ensi-illassa Jason Wun tyttömäisessä mekossa.

WEDNESDAY
 
 Pippa Middleton valitsi työasukseen ihanan turkoosin mekon mustilla asusteilla ja jakulla, hauska nähdä Pippa välillä hiukset ponnarilla! Zoe Saldana juhlisti räppäri Nasin synttäreitä New Yorkin Catch -ravintolassa, juhla-asu koostui No. 21 -merkin topista ja hameesta, Lanvinin remmikorkkareista sekä Jennifer Meyerin koruista. The Last Airbender -elokuvassa nähty näyttelijälupaus Nicola Peltz osallistui Boardwalk Empire -sarjan kakkoskauden avajaisjuhliin, ja näytti kerrassaan upealta Stella McCartneyn kurveja luovassa mekossa.

THURSDAY
 
 Pippa Middleton taas kerran! Tämän päivän työasun jujuina olivat pitsimekko ja nudeasusteet. Victoria Beckham nähtiin shoppailemassa Miu Miun putiikissa Manhattanilla, kaunis vaaleanpunainen mekko on Victorian omaa mallistoa. Emmy Rossum taas osallistui Confidential -lehden järjestämiin Emmy-juhliin, kauniisti olkapäät paljastava Christian Diorin mekko sai seurakseen Christian Louboutinin peep-toe -korkkarit ja upean kampauksen.

FRIDAY
 
 Olsenin siskokset lähtivät business-tapaamiseen New Yorkissa. Mary-Katen kokomusta asu oli todella tyylikäs käärittyine lahkeineen, Ashley taas valitsi vaaleampia sävyjä mutta yhtäkaikki räätälöityä tyyliä. Ja aviator-lasit kruunaavat kokonaisuuden!

SATURDAY
 
 Cate Blanchett oli avaamassa Van Cleef & Arpels -korumerkin uutta kauppaa Hong Kongissa, ja merkin korut koristivatkin Caten yllä nähtyä Alexander McQueenin iltapukua vallan hyvin. Claire Danes valmistautui sunnuntain Emmy-gaalaan Nominee Receptionilla, söpö ruutukuosi sai särmää syvästä kaula-aukosta. Emmy Rossum oli tyrmäävä ilmestys Los Angeles Operan avajaisissa, upea turkoosi iltapuku on Johanna Johnsonin suunnittelema.

BEST DRESSED OF THE WEEK: KATE BOSWORTH

Tykkään kovasti Kate Bosworthin arkityylistä, mutta olen enemmän kuin iloinen nyt kun hänellä on uusi elokuva tulossa ja sen myötä paljon edustustilaisuuksia! Keskiviikkona Kate vieraili Chelsea Handlerin talk show'ssa, Christopher Kanen persikkainen mekko sai seurakseen Chloén kauniit sandaalit. Torstaina Straw Dogs -elokuvan New Yorkin screeningissä Kate hurmasi Antonio Berardin topissa ja hameessa sekä Christian Louboutinin korkkareissa, ja perjantaina hän vieraili Jimmy Fallonin talk show'ssa tyylikkäässä kaksivärisessä asukokonaisuudessa.

Kuvat/Pics Celebrity-Gossip.net, InStyle UK, Just Jared, Olsens Anonymous, People.com.

Ei kommentteja: