torstai 22. kesäkuuta 2017

Cannes 2017, p. 3

24.5.

 Nicole Kidman ihastutti The Beguiled -elokuvan photocallissa Alexander McQueenin mekkoon pukeutuneena, illalla Nicole sädehti The Beguiled -ensi-illassa Michael Kors Collectionin hapsuluomuksessa. Izabel Goulart oli upea ilmestys Roberto Cavallin iltapuvussa...

 ...Elle Fanning oli kuin prinsessa Rodarten tylliunelmassa, Elsa Hosk oli tyylikäs Alberta Ferrettin iltapuvussa, ja Kirsten Dunst edusti Schiaparelli Couturen iltapuvussa sekä Chopardin näyttävissä korvakoruissa.

 Jasmine Tookes oli upea ilmestys Georges Chakran iltapuvussa ja Boucheronin timanteissa, Laetitia Dosch kimmelsi Alexis Mabille Haute Couturen paljettiluomuksessa, ja Doutzen Kroes keräsi katseet Balmainin iltapuvussa.

25.5.

 amFAR Gala keräsi julkkikset yhteen hyvän asian puolesta. Bianca Balti edusti Dolce & Gabbanan sametti-iltapuvussa ja Akillisin koruissa, Diane Kruger erottui joukosta Alexander McQueenin housuasussa.

 Bella Hadid edusti Ralph & Russo Couturen iltapuvussa ja Rene Caovillan sandaaleissa, Irina Shayk sädehti Pradan iltapuvussa, ja Izabel Goulart ihastutti Zuhair Muradin luomukseen pukeutuneena.

 Daphne Groeneveld oli kaunis Pradan iltapuvussa ja Boucheronin koruissa, Elsa Hosk ihastutti Ermanno Scervinon iltapuvussa ja de Grisogonon koruissa, ja Daria Strokous täydensi vaaleanpunaisten iltapukujen rivistön Pradan luomukseen pukeutuneena.

 Martha Hunt ja Helena Gatsby luottivat vaaleansinisiin juhlalookkeihin, Maria Borges taas oli tyylikäs Carolina Herreran valkoisessa iltapuvussa, Aquazzuran sandaaleissa sekä de Grigosonon koruissa.

 Jasmine Tookes oli kaunis Zuhair Muradin iltapuvussa ja Bulgarin koruissa, Praya Lundberg edusti Versacen iltapuvussa, de Grigosonon koruissa ja Giuseppe Zanottin korkkareissa.

26.5.

 Jessica Chastain kuvattiin tyylikkäänä Cannesin kaduilla, Diane Kruger edusti Bossin asussa In the Fade -elokuvan photocall-tilaisuudessa. Diane voitti roolistaan Best Actress -palkinnon!

 Diane edusti In the Fade- ensi-illassa Jason Wun luomuksessa, Natasha Poly oli tyylikäs Hugo Bossin iltapuvussa. Izabel Goulart sädehti Zuhair Murad Couturen luomuksessa L'Amant Double -elokuvan ensi-illassa.

28.5.

Jessica Chastain sädehti festivaalien palkintogaalassa Zuhair Muradin iltapuvussa ja Piaget'n koruissa, Diane Kruger oli supertyylikäs Jonathan Simkhain iltapuvussa ja Chopardin koruissa, ja Uma Thurman säteili Atelier Versacen luomuksessa.

Kuvat/Pics HarpersBazaar.com InStyle.comJustJared.comPeople.comVogue.fr., Zimbio.com.

Ei kommentteja: