tiistai 13. kesäkuuta 2017

Cannes 2017, p. 1

Cannesin filmifestivaalit keräsivät tähdet Ranskan Rivieralle jälleen toukokuun lopussa, tässä ensimmäinen osa festivaalien tyylikkäimmistä vieraista!

17.5.

 Festivaalien tämänvuotiseen tuomaristoon kuulunut Jessica Chastain saapui tuomariston photocall-tilaisuuteen Roksandan jumpsuitiin ja Giuseppe Zanottin sandaaleihin pukeutuneena, Emily Ratajkowski kuvattiin Atticon maksimekossa ja Carolina Santo Domingon laukussa.

 Festivaalien avajaisten ensi-iltaelokuva oli Ismael's Ghosts. Jessica Chastain oli tyylikäs Alexander McQueenin iltapuvussa ja Piaget'n koruissa, Sara Sampaio keräsi katseet Zuhair Muradin luomuksessa, ja Deepika Padukone edusti Marchesan iltapuvussa.

 Myöskin tuomaristoon kuulunut Uma Thurman oli klassisen kaunis Atelier Versacen iltapuvussa ja Bulgarin koruissa, Naomie Harris ihastutti Guccin iltapuvussa ja Atelier Svarowskin koruissa, ja Bella Hadid edusti Alexandre Vauthierin iltapuvussa sekä Bulgarin näyttävässä riipuksessa.

 Lily-Rose Depp ihastutti Chanelin iltapuvussa, Elle Fanning keräsi katseet Vivienne Westwood Couturen luomuksessa, ja Daria Strokous edusti Christian Diorin iltapuvussa.

 Monica Bellucci oli upea ilmestys Christian Dior Couturen iltapuvussa ja Bulgarin koruissa, ja tuomariston jäsen Fan Bingbing sädehti Elie Saab Couturen iltapuvussa.

18.5.

 Elle Fanning kuvattiin Cannesin kaduilla Temperley Londonin mekkoon, Chloén aurinkolaseihin ja Laurence Dacaden korkkareihin pukeutuneena, Michelle Williams vilkutti valokuvaajille Wonderstruck-elokuvan photocall-tilaisuudessa Louis Vuittonin asukokonaisuuteen pukeutuneena.

 Julianne Moore sädehti Wonderstruck-elokuvan ensi-illassa Chanelin mekkoon sekä Chopardin koruihin pukeutuneena, Lily Donaldson puolestaan ihastutti Christian Diorin mekossa festivaalien päätteeksi Jury Prizen voittaneen Loveless-elokuvan ensi-illassa. Adriana Lima oli upea ilmestys Naeem Khanin iltapuvussa ja Chopardin koruissa...

 ...Deepika Padukone sädehti Brandon Maxwellin iltapuvussa ja Chloe Gosselinin sandaaleissa, ja Winnie Harlow keräsi katseet Zuhair Muradin luomuksessa sekä Chopardin korvakoruissa.

19.5.

 Eva Longoria kuvattiin hotelli Martinezin ulkopuolella Victoria Beckhamin aurinkolaseissa ja Gianvito Rossin sandaaleissa, Tilda Swinton edusti Haider Ackermannin asussa Okja-elokuvan photocall-tilaisuudessa.

 Tilda luotti Haider Ackermanniin myös Okja-elokuvan ensi-illassa. Lily Collins ihastutti Ralph and Russo Couturen iltapuvussa ja Bulgarin koruissa, Juliette Binoche oli tyylikäs Chloén iltapuvussa ja Chopardin koruissa...

 ...Aishwarya Rai keräsi katseet Michael Cincon prinsessaunelmassa, Bella Hadid edusti Christian Dior Haute Couturen iltapuvussa ja Bulgarin koruissa, ja Tallia Storm ihastutti Marco y Maria -merkin luomuksessa.

 Chopard järjesti Space Partyt. Isabeli Fontana ihastutti Elie Saabin haalarissa, Kendall Jenner oli tyylikäs Ralph & Russon iltapuvussa, ja Sara Sampaio edusti Elie Saabin iltapuvussa.

 Eva Longoria edusti Global Gift Galassa Azzi & Osta -merkin iltapuvussa, Elizabeth Olsen ihastutti 2017 Filmmakers Dinnereillä Christian Diorin pitsi-iltapuvussa.

Kuvat/Pics InStyle.com, JustJared.com, People.com, Vogue.fr.

Ei kommentteja: