tiistai 28. helmikuuta 2017

Pre-Oscar Events

Ennen Oscareita järjestettiin monia pirskeitä tulevan gaalan kunniaksi, tässä parhaat pukeutujat!

Oscar Nominees' Brunch, 6.2.

 Ruth Negga ihastutti Miu Miun asussa, Nicole Kidman oli tyylikäs Chanelin asussa ja Jimmy Choon asusteissa, ja Naomie Harris edusti Bottega Venetan mekkoon, Edie Parkerin clutchiin sekä Rene Caovillan sandaaleihin pukeutuneena.

 Isabelle Huppert oli tyylikäs Armani Privén asukokonaisuudessa, Octavia Spencer sädehti niin ikään housuasussa.

Vanity Fair Young Hollywood Party, 21.2.

 Ashley Madekwe edusti Johanna Ortizin topissa ja housuissa, Louise Roe ihastutti kate spade new yorkin mekossa, ja Yara Shahidi säväytti Chanelin värikkäässä asukokonaisuudessa.

 Angela Sarafyan keräsi katseet Celia Krithariotin iltapuvussa, Shay Mitchell oli tyylikäs Elizabeth and James -merkin housuasussa, Coomin koruissa ja Jimmy Choon korkkareissa, ja Lydia Hearst edusti asussa, joka koostui Sem Semin puserosta, By Malene Birgerin housuista, Edie Parkerin clutchista sekä Saint Laurentin korkkareista.

 Annalise Basso sädehti Jenny Packhamin mekossa, Halston Sage ihastutti Christian Diorin midimekossa.

Max Mara Women in Film Celebration, 23.2.

 Tapahtumaa emännöinyt Brie Larson ihastutti Alexander McQueenin mekossa ja Schutzin korkkareissa, Gabrielle Union sädehti Rodarten mekossa.

 Emma Stone kimmelsi Pradan asussa ja Jimmy Choon korkkareissa, Viola Davis oli upea ilmestys Max Maran jumpsuitissa, ja Nicola Peltz onnistui hänkin asuvalinnassaan.

Camilla Belle edusti Adeamin pikkumustassa, Tasakin rannekorussa ja Nicholas Kirkwoodin korkkareissa, Jaime King oli tyylikäs Monsen mustavalkoisessa mekossa, ja Ellie Bamber sädehti Tom Fordin paljettimekossa.

Cadillac Oscar's Party, 23.2.

 Angela Sarafyan edusti Millyn asussa, Zoe Saldana säväytti Jonathan Simkhain nahkamekossa.

24.2.

 Janelle Monae ihastutti Hidden Figures -elokuvan kunniaksi järjestetyissä pirskeissä Reem Acran asussa, Kate Beckinsale juhli Piaget'n kanssa Basil Sodan mekkoon, Stuart Weitzmanin sandaaleihin ja Piaget'n koruihin pukeutuneena, ja Gemfields järjesti juhlat Rodarteen pukeutuneen Ruth Neggan kunniaksi.

Independent Spirit Awards, 25.2.

 Best Female Lead -ehdokas Ruth Negga edusti Delpozon mekossa ja Roger Vivierin clutchissa, Moonlight-elokuvan kanssa Best Feature -voittoa juhlinut Naomie Harris ihastutti Chanelin mekossa, ja Kate Beckinsale säväytti Pamella Rolandin asukokonaisuudessa.

 Kerry Washington edusti Pradan mekossa ja Christian Louboutinin rusettisandaaleissa, Natasha Lyonne oli tyylikäs Creatures of the Wind -merkin mekossa, ja Kiersey Clemons ihastutti Prabal Gurungin keveässä iltapuvussa.

 Best Supporting Female -ehdokas Riley Keough edusti Louis Vuittonin asukokonaisuudessa, Janelle Monae säväytti Salvatore Ferragamon takissa ja mekossa, Emm Kuon clutchissa sekä Christian Louboutinin sandaaleissa, ja Jenny Slate ihastutti Luisa Beccarian maksimekossa.

Charles Finch and Chanel Pre-Oscar Dinner, 25.2.

 Ruth Negga, Ellie Bamber, Phoebe Tonkin...

 ...Janelle Monae, Hailee Steinfeld ja Priyanka Chopra luottivat Chanelin asuihin.

Deepika Padukone erottui joukosta Duro Olowun värikkäässä mekossa ja Christian Louboutinin upeissa sandaaleissa, Lily Collins oli tyylikäs Chanelin asukokonaisuudessa.

Bulgari Dinner, 25.2.

 Alicia Vikander edusti Louis Vuittonin asussa, Josephine Skriver oli upea ilmestys Prabal Gurungin iltapuvussa, ja Laura Dern ihastutti Elie Saabin luomuksessa.

Weinstein Company's Pre-Oscar Dinner, 25.2.

Nicole Scherzinger edusti Yanina Couturen iltapuvussa, myös Rachel Roy onnistui tyylissään.

Kuvat/Pics InStyle.com, JustJared.com, People.com.

Ei kommentteja: